Total War Saga: Troy teszt

A Total War-széria legfrissebb mellékága 24 óráig ingyenesen elérhető volt az Epic Games Store-ban. Az egy dolog, hogy bezsebelted, de vajon csak porosodni fog a virtuális polcodon, vagy érdemes elővenned pár körre? Segítünk!

Kommentek

#4
#2: Jogos, köszi, hogy szóltál érte. A lényeg valójában a "kénytelek voltak egymással kereskedni" a nyersanyagok mentén lett volna, de akkor már legyünk pontosak :)
#3
Istenem! A Medieval 3 vagy az Empire 2 jöjjön már.....
#2
"öt nyersanyaggal kell sáfárkodnunk immáron (étel, fa, kő, arany és bronz), ami hűen tükrözi a feldolgozott időszak kereskedelmi szokásait"

Vagy nem, mivel az akkori kereskedelem alapja az volt, hogy vagy réz vagy ón hiányzott a bronz elkészítéséhez, így kénytelenek voltak egymással kereskedni a nagy birodalmak. Bronzt maximum ékszerként adták el, mivel drágább volt, mint az arany és a hadseregnek szüksége volt rá.
Ráadásul a trójai háború idején jelentek meg a vasfegyverek tönkretéve az addig kialakult rendet.
#1
"Nemrég a Sega ugyanis bejelentette, hogy összesen 7,5 millióan csaptak le az ajándék Total War Saga: Troyra, ami azért egy igen szép szám. Ami a fejlesztőket illeti, ők természetesen nagyon örülnek ennek a hatalmas érdeklődésnek, egyik vezetőjük, Rob Barholomew, szerint optimistán álltak hozzá az akcióhoz, de ilyen sok új játékosra még így sem számítottak."