Fall Guys: Ultimate Knockout teszt

Az utóbbi évek battle royale-őrülete miatt már a levegőben lógott egy footrace játék érkezése is, mely a Mediatonic csapatának hála csúszós akadálypályákkal, őrült hangulattal és eszement babokkal vált valósággá.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#10
tegnapelőtt próbáltam ki. kb 1 napot játszottam vele , 2 szer sikerült nyerni. az első pályák nekem elég unalmasak lettek már 1 nap után, persze ha figyel az ember ilyenekre h legelöl érjen be ott is marad némi motiváció. kellene bele valami randomolás. utána már megy a harc élvezhető nagyon. a csapatok a legjobbak abbol kellene több, még ha sokszor kreténekkel is oszt össze az is fun , h szidhatod az anyjukat : ) amugy neztem videot az otszor egymas utan trophyrol es viszonylag sokan megcsinaltak mar. egyreszt el lehet jutni egy szintre h kb harom nekifutasbol egyszer nyerj. de itt ugye meg nem adja ki a matek, foleg ha az izgalmakat beszamoljuk. viszont sokan azt csinaljak h ha barmi bizonytalansagot eszlelnek ( pl palya amit nem szeretnek , csap jatekban szarul all stb ) nyomnak egy leave partyt es ugy az a kör nem töri meg a streaket. ha valaki ilyen trophykra izgul annak erdemes eszerint...
#8
#2: Na ja én eddig 2-szer nyertem a koronát meg, de hányszor indultam? :D Aki ezt ötször egymás után megtudja nyerni az nem is ember az max. csaló...szerintem a lehetetlen kategória, hogy akár 2-szer is tudj egymás után nyerni nem 5-ször....
#7
A Slime Climb az jó emberszűrő :D Ha az elején beragadsz a tömegbe és elsőre nem sikerül a lelökős mutatványokon túljutni, akkor tuti áldozatul esel. Utána az a gurigán futás elég rossz ott szoktam, amúgy leesni legtöbbször, de volt olyan, hogy annyi előnyöm volt a trutyival szembe, hogy 4-szer megpróbálhattam és épp átértem rajta. Utána már könnyű, mert nem sokan érnek felsőbb szintre és nincs akkora tumultus, bár volt olyan, hogy első voltam és az utolsó golyó belelökött a cél elött pár centivel :D
#5
YanezModerátor
#4: Az a pálya valóban nehéz, s eleinte én is mindig kiestem benne, de az utóbbi kb 5 alkalommal már mindig beérek. Mókás. :)
#4
#3: Szerintem meg nem rosszbl a csapatos móka sem, bár néha hülye csapattársakkal lehet összekerülni, például mikor a saját csapattársam lopja el a farkamat. Gondolom védeni jobban szeret, mint üldözni. Én is elég sokszor a csapatjátékokban esek ki, viszont van egyéni pálya, ahol még egyszer sem tudtam beérni, azon elég sokan szoktak kiesni. Azt hiszem Slime Climb a neve, volt, hogy 28-an indultunk el rajta, és csak 7-en értek célba.
#3
YanezModerátor
#1: No látod ezekszerint ez emberfüggő dolog. Én sokkal inkább szeretem a farok kergetős pályát, mint a tojás gyűjtögetőset, bár utóbbi is szórakoztató. A Hex-a-gone játékot pedig utálom és balszerencsémre azt adja be a végén a leggyakrabban. A legjobban a hegymászós korona jön be, ami pedig számodra béna. Ott szereztem meg a bajnoki címet. :) Látod nem tehetnek mindenkinek a kedvére, ezért is kéne még több pálya egy évadba.

Egyébként nem igazán csípem a csapatalapú összecsapásokat, mert ott veszítek a legtöbbször, hála a csapodár csapattársaknak. Ha battle royale, akkor már legyen az!
#2
YanezModerátor
Asszem amióta belevágtam én sem hagytam ki napot. Marhára addiktív, de tényleg több pálya kéne, még akkor is, ha ez csak az első évad és jön majd még a jóból. Pláne az első kör kezd unalmas lenni, mert ott kb 4 pályából adnak be mindig egyet és ebből gyakran a második körre is jut egy.

A skinek változatosak és sok van belőlük. Mindennap veszek valami újat a nyereményekből összekuporgatott zsetonokból, így szinte mindig más külcsínnyel indulok neki a futamnak. Egyébként már Fall Guys bajnok vagyok. Eddig csak egyszer sikerült, de már vagy háromszor majdnem megint sikerült.

A trófeák között van egy olyan, amelyet szerintem lehetetlen teljesíteni és ezt remélem javítják majd, különben senkinek sem lesz meg a platina. Ez a trófea pedig azért jár, ha valaki zsinórban ötször lesz bajnok. Mondanom sem kell, hogy a játékosok többségének számára még egyszer sem jön össze 100 futamból vagy többől sem. No de ötször??? Ezeknél elgurult valami.
#1
Azt aláírom, hogy bármilyen korosztályt leköt ideig-óráig, mert amióta megjelent még egy napot se hagytam ki, hogy ne játszak vele 15-30 percet, pedig 40 felett vagyok már :D

Írtam, hogy a varázsa a tömegkatasztrófában van az elején, tehát a kezdő játékos számot feltolhatnák 100-ra legalább és így a többi körre is maradna még bőven tömegakció, ami szerintem szórakoztató, ahogy esik kel mindenki, egymást csípkedi stb. Ez még csak a szezon 1 , tehát lesz új tartalom, majd a jövőben 60 napot láttam a szezon 1-re, tehát ennyi időt nyertek a készítők, hogy új pályákat gyúrjanak. Főleg a csapat játékokra kellene rágyúrni, mert bár a foci nem rossz meg a tojás cipelés (bár ez telitalálat szerintem :D), azért a farok vadászgatás meg a labda terelgetés elég unalmas. Már észrevettem, hogy ha csapatjáték , a legtöbbször abban a csapatba kerülök, akik szépen ki is esnek :D

Végjátéknak jó a hexagon-on való futkozás, de azt betolhatná előbb is a játék illetve a hegymászós korona elkapós meg szerintem baromi béna utolsó pályának...

Összességében jó és szórakoztató cucc, amíg játszik vele az ember, addig jó és ennyit tud. Még a karakterek közti interakcióra is lehetne gyúrni, mondjuk ha megcsípjük a másikat táncolhatnának vagy ilyen dolgokat, amin lehetne röhögni. Ugye én is azt csinálom, mindig, ha hamar odaérek a pályán, akkor a cél elött várom az érkezőket és elkapom, ha valaki rámmarkol szintén, akkor elvannak együtt a kis figurák és ilyenkor kellene valami interakció mód, hogy mit csináljanak, ha mindketten rácsíptek a másikra :)