Prince of Persia: The Dagger of Time bemutató

A Ubisoft feltámasztotta a méltatlanul elhanyagolt Prince of Persia-sorozatot, csak nem éppen abban a formában, amire a legtöbb rajongó számított. A The Dagger of Time ugyanis a szabadulószobák hangulatát ötvözi a virtuális valósággal.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#3
Nincs is jobb mint tomboló pandémia közepén ajánlgatni embereknek, hogy menjenek egy fasza zárt térbe több órára
#2
#1: Elég jól lejön a hozzászólásodból, hogy nincs igazán fogalmad róla, hogy miről is van szó és milyen élmény egy ilyen VR-kaland. "Vásári kaland" és "nagy büdős semmi" - legközelebb menj el egybe és utána vélemnyezz. Ha pedig az árával van a gondod, akkor meg ne magát a lehetőséget és technikát támadd, maximum az üzleti modellt. Valóban drágább, mint egy sima szabadulószoba, de teljesen más az élmény is. Akit érdekel, annak simán megéri elmenni.
#1
Lehet akármennyire immerzív, nekem ez akkor is a rossz szájízt adó internetkácézókat juttatja eszembe. Amikor még nem volt mindeni számára elérhatő a net, akkor páran azzal sáfárkodtak, hogy jó drágán eladják a semmit...
Amúgy is az egész cikk olyan reklámszagú, ami szintén nem tetszik.
Hú, virtuális valóság, a legtutibb felszereléssel, a legimmerzívebb kaland... persze!
Azért ez a "móka" legalább egy tízes... de bele sem megyek az egészbe, mert ez tényleg kb. a vásári mutatvány szintjét üti meg, csak attól jóval drágábban adja az embereknek a nagy büdös semmit.