Wasteland 3 teszt

Az inXile fejlesztőcsapata hat évvel ezelőtt gondolta úgy, hogy ideje feltámasztani a Wasteland-szériát. A folytatás mind a játékosok, mind a kritikusok szívét elnyerte, most pedig itt a harmadik rész, ami sokkal nagyobb, hosszabb és vágatlan.

Kommentek

#5
#4: Hajrá! :) De tényleg olyan állapotban fogjál neki, amikor fel vagy készülvew arra, hogy a karaktergenerálás is 2 óra, és még utána is lehet, hogy 3 óra után azon veszed észre magad, hogy elölről kell kezdeni, új karakterrel, mert elbasztad... :)
#4
#3: Le is szedtem a másodikat, ma szabadnapos vagyok. Gyerkőcök isibe, oviba. Asszony meg melózni, szóval ha a blogírás nem veszi el nagyon az időt a napomból, akkor rácuppanok aztán hátha... :D
#3
#2: Az 1 nekem is kimaradt. C64-ről rémlik, de nyilván lóf*szt se tudtam benne csinálni. A 2-t pedig az első rész felújítása előtt már rég letudtam. Imádtam a kettőt. Az biztos, hogy nem a legegyszerűbb játék úgy egészében. Irtó sokat kell/lehet molyolni a karakterekkel, és ahogy a hasonló játékoknál lenni szokott: akkor adja magából a legtöbbet, ha minden npc-től mindent is megkérdezünk és törekszünk minden küldetés és helyszín alapos letudására. :) De szerintem egy végigjátszás olyan, mint elolvasni 3 közepesen terjedelmes könyvet. :)
#2
Úgy néz ki, most lesz egy kis szabadidőm ezért gondoltam nekikezdek a szériának. Az első remasterrel kezdtem de egyáltalán nem fogott meg. Mármint a hangulata és "kinézete" igen, de maga a játékmechanika annyira bonyolult nekem, hogy fáradt vagyok beletanulni. Azt hiszem most kivételt teszek a szabályommal (mindent sorba) és nekikezdek a kettőnek, hátha...
#1
Korrekt teszt! Hasonlóan érzek. Végre bele tudtam már tenni egy 4-5 órát, ami gyakorlatilag semmi. De sok minden leszűréséhez bőven elég. Zseniális hangulat, párbeszédek, karakterek, változatos egyéntörténetek (a kevés vele töltött idő ellenére is merem állítani) , akár az elődben és akár az igazi nagyokban. Méltó utódja a Fallout 1-2, Wasteland 2 vonalnak.