Project CARS 3 teszt

Motort beizzítani, öveket becsatolni, megérkezett a Project CARS 3! Ezúttal elég egyből a rajtrácshoz állnunk, nem kell egy percet sem töltenünk a boxutcában, a Slightly Mad csapata ugyanis visszatért a Need for Speed: Shift gyökereihez.
  • Írta: szlav

Kommentek

#8
Kedves cikk író, nem tudom játszottál e valaha a Shift 2-vel, de messze az a legvalósághűbb Nfs... Törtek a kocsik, volt gumikopás ! Drift zseniális volt. Ennek a 2. része hozott hasonló élményt, de mindkettő messze áll a szimtől. Mondom mindezt úgy, hogy sim b@zi vagyok. ;)
#7
#6: Ebey=eBay
Bocs
#6
Páran már belefutottak, úgy látom. Ebeyen 30 euróért láttam tegnap használtan, az új ára 62, asszem. Gondolom megvette a srác, jó kis szimulátorra számítva.
#5
#4: Pedig marha egyszerű. Kaptunk egy tök jó kis autós játékot amit nem kellett volna Project Cars 3-nak elnevezni hanem valami spin-off címet kellett volna neki adni. Mondjuk Project Cars Arcade vagy valami és akkor szerintem senkit nem zavart volna az irányváltás. Akciósan simán megér egy próbát ha a szimulátorosabb 2. rész felidegesít ez tök jó levezető lehet utána :D.
#4
Én ezt nem is értem......
#3
szerintem ez a teszt az elso hir amit latok a jatekrol
semmi marketing nyilvan nem fog jol szerepelni
#2
#1: Nem csodálom.
Azt nem értem, miért kell PC 3-nak hívni, ha ekkora fordulatot vesznek az előző részekhez képest. Marketing értéke az 1 és 2 kedvelői között így nincsen.
A Forza jó példa szerintem. Van a Horizon és van a Motorsport.
Így viszont közröhej tárgya lett a játék pl a simracing redditen, pedig a maga kategóriájában biztosan értékelhető lenne a game.
#1
Néztem a steamspy-t és a ps statot valami esztméletlen gyengén fogy a game