Project CARS 3 teszt

Motort beizzítani, öveket becsatolni, megérkezett a Project CARS 3! Ezúttal elég egyből a rajtrácshoz állnunk, nem kell egy percet sem töltenünk a boxutcában, a Slightly Mad csapata ugyanis visszatért a Need for Speed: Shift gyökereihez.
  • Írta: szlav

Kommentek

#17
#16: Nagyon jó azért az túlzás,de ha megszoktad akkor tényleg jó!Nekem a hetedik részben több mint 7000km-em van,viszont sok baja van azért. Mármint a 9.résznek. Sok szakasz ugyan az mint évek óta, víz, pocsoja vicces, belső nézet-hááát.......környezet botrány egy dirt rallyhoz képest.
Konkrétan ugyan az a játék mint a 8.rész csak kapott egy update-t,ezért nem ezzel játszok.Ennyiért pláne nem:)))
Ellenben ez a PC3 grafikailag egy rakás foshalmazbugtenger:)))))De valahogy mégis bejön, sokkal jobb annál mint amennyien leugatják!!!
#16
#15: "wrc nem kell elég volt a 7.-8. rész," Pedig a 9 állítólag nagyon jó lett...
#15
#14: Jaaaaa, háát igen, untam már a 2.0-t, nincs más rally game. A v rally kuka, wrc nem kell elég volt a 7.-8. rész, Gravel már rég kivégezve.
Amúgy nem értem a pontozást, ha ezt a játékot Gravel 2.0-nak adják ki akkor is magasztalják!?!?Mindenhol csak jó kritikát kapott.
Sajnos én is bedöltem....
#14
#13: Dirt-re gondoltam, azt 1-2 év után ingyen dobálják.
#13
Le volt árazva xbox store-ban, 12.000-re. Azért vettem meg ,mert sokan hasonlítják a Shift 2-höz, én meg épp azt tolom mastanság. Szerintem nagyon jó kis game! Nem a legszebb, de jó, változatos.
A Dirt egy csalódás azt egy f@szság volt megvenni....
#12
#11: Codgány.. 1 év múlva az ultimateet szórják majd ebből is ahogy a bukott Grid 2019el is tették.

Cars 3 az meg kegyetlen leszerepelt steamspy és a ps stat alapján alig vette valaki..
#11
#10: Miért nem vártad meg míg bekerül egy bundle-be?
#10
Én megvettem és pozitívan csalódtam!
Ellenben a Dirt 5 egy rakás fos.Az a játék nincs kész! Folyton kifagy, kidob. Nincs visszapillantó!!!!!!! Se replay....anyátok pics@ját 24.400-ért.....
Ez viszont jó!!!
#9
Ebben is van Indycar, mint az előzőben?
#8
Kedves cikk író, nem tudom játszottál e valaha a Shift 2-vel, de messze az a legvalósághűbb Nfs... Törtek a kocsik, volt gumikopás ! Drift zseniális volt. Ennek a 2. része hozott hasonló élményt, de mindkettő messze áll a szimtől. Mondom mindezt úgy, hogy sim b@zi vagyok. ;)
#7
#6: Ebey=eBay
Bocs
#6
Páran már belefutottak, úgy látom. Ebeyen 30 euróért láttam tegnap használtan, az új ára 62, asszem. Gondolom megvette a srác, jó kis szimulátorra számítva.
#5
#4: Pedig marha egyszerű. Kaptunk egy tök jó kis autós játékot amit nem kellett volna Project Cars 3-nak elnevezni hanem valami spin-off címet kellett volna neki adni. Mondjuk Project Cars Arcade vagy valami és akkor szerintem senkit nem zavart volna az irányváltás. Akciósan simán megér egy próbát ha a szimulátorosabb 2. rész felidegesít ez tök jó levezető lehet utána :D.
#4
Én ezt nem is értem......
#3
szerintem ez a teszt az elso hir amit latok a jatekrol
semmi marketing nyilvan nem fog jol szerepelni
#2
#1: Nem csodálom.
Azt nem értem, miért kell PC 3-nak hívni, ha ekkora fordulatot vesznek az előző részekhez képest. Marketing értéke az 1 és 2 kedvelői között így nincsen.
A Forza jó példa szerintem. Van a Horizon és van a Motorsport.
Így viszont közröhej tárgya lett a játék pl a simracing redditen, pedig a maga kategóriájában biztosan értékelhető lenne a game.
#1
Néztem a steamspy-t és a ps statot valami esztméletlen gyengén fogy a game