NBA 2K21 teszt

Bár a valóságban az NBA Playoff még javában zajlik az orlandói buborékban, ez nem befolyásolja a 2K21 megjelenését, amely menetrendszerűen érkezett meg szeptember elején. Igaz, a valódi next-gen élményre még kicsit várnunk kell.

Kommentek

#6
#5: Hülyék lennének, de hozzá kell azt is tenni, hogy sportjátékok esetén általában hatalmas jogdíjakat kell perkálni évente, tehát ezeket nem is lehet más live sevice-es játékokkal összehasonlítani.
#5
Akik követnek egy sportot, azoknak fontos, hogy naprakész legyen egy sportjáték, az adott csapat a valódi kerettel szerepeljen benne, ezzel simán el lehet adni minden évben egy új részt. Kérdés, hogy mikor mernek kiadni Live service-ként mondjuk egy Fifát.
#4
Hát ez röhej. Még jó, hogy távol állok ezektől az évente megjelenő copy-paste cuccoktol.
#3
A 2K-t is elérte az, ami az EA-t, pofátlanság és megúszós játékfejlesztés...A 2K is csak addig tette oda magát, ameddig kialakult a több milliós vásárló tábor, azóta tesznek ők is az egészre. Szánalmas...
#2
Amúgy a pontozást, mindig úgy kell nézni, hogy volt e előtte már 2K játékod, ha volt nem is egy akkor rájössz, hogy kaptál egy átskinezett kosaras játékot. Ha nem volt vagy az elmúlt 3-4 évben nem ruháztál be kosaras játékra, akkor meg életed legjobb döntése, hogy megvetted. Mert, mint játék tényleg nagyszerű élményt nyújt. A 20-al még rengetegen játszanak, szerintem sokan a ps5 miatt nem vették meg ezt az új részt illetve, mint én sokan azért mert semmit se hoz a 20-hoz képest, amiért kiadtam volna 20 ezret feleslegesen... Én a Parkban szoktam tevékenykedni főleg random emberekkel , eddig 80% win meg volt az összes részben, de itt a 20-ban eszméletlen gyenge a játékos állomány 93% a győzelmi mutatóm, ami már űr kategória még a 80 is az átlag felett volt, mindig, de itt a 20-ban ez? Myteam-ben is többször megcsináltam a 12-0 rekordot, ami megint mutatja, hogy a 20-ban a fene tudja kik játszottak online :D (jó nem mondom magam rossz játékosnak, de basszus az azelőtti részekben a 12-0 egyszer sem jött össze Myteam-ben) Amúgy, ha Myteam, akkor a triple threat a kedvencem a 3-3 elleni meccsekkel.

Ha megvan a 20 semmikép ne vedd meg a 21-et. Ha nincs meg, akkor viszont vedd meg, mert a 20 egy jó játék és ez meg ugyanaz :D
#1
miert nem eleg ezeket 2-4 evente kiadni valos ujitasokkal
nem tudom elkepzelni kinek es miert eri meg evente ugyan azt a focis, nba, ufc stb jatekot megvenni mas boritoval