Marvel's Avengers teszt

Megérkezett Ms. Marvel, hogy a Bosszúállók oldalán egy hosszú évekre szóló kalandra hívjon bennünket. Az ennek megágyazó történet végére érve alaposan átnyálaztuk a War Table online kihívásait is - lássuk, hogy megérte-e a várakozást!
  • Írta: szlav

Kommentek

#17
Videokat megnézve rettentően felbosszantottam magam . 2020-ban ilyen akciójátékot ,most komolyan?? :(
#15
Kimoderált üzenet
#14
#13: Usagi-t kvágták és nem csak a kommentjét törölték. Mindegy, ilyen szemét moderáció után, amit velemi is művelt valamelyik madár én is inkább elmegyek, hiszen mi csak rontjuk a gamekapocs színvonalát.

Úgyhogy viszlát és köszi a halakat.
#13
#11: Egyszerűbb kommenteket törölni, mint korrekt tesztet írni.
#12
#6: Pont ez az. Ha egy ilyen játék megjelenne, mint AAA holmi, akármilyen címen, csak nem valami hype dolog szerintem nem is kapna 7-et sem.

Hát most képzelj el egy játékot, ahol van 4-5 hős féle ember (vagy maci) kitalálva, ugyan ebben a játékban ugyan így kéne a 3 féle ellenfelet a 3 féle pályán püfölni, item shop, meg minden, live service AAA métely, arról leszedték volna a keresztvizet is és örülhetne, ha 5 pontot kapna.
#11
#1
Usagi is eltűnt megint...
#10
Majd 15 EU valamikor
#9
#7: +1
#8
#7: A Shantae and the Seven Sirens-nél tulajdonképpen két "hiba" volt megnevezve. Az egyik, hogy kicsit könnyű, a másik pedig műfaji sajátosságok, és így lett 6.5 pont.
#6
Én is nagyon meglepődtem hogy ennyi negatívummal hogy lett 7 pontos, és tényleg főleg úgy hogy ez egyik üti a másikat, játszottam a bétával és nézegettem videókat, az alap ott van, de a többi nagyon nem, jobb napokon ez 5 pont, 2 éve talán 7
#5
Én már rég feladtam, hogy megértsem, mit hogyan pontoznak. Sokszor jó játékokra rásütnek közepes pontokat értelmes indok nélkül, máskor meg középszerű játékokra vagy szemétre átlag feletti pontokat szórnak. A tesztek maguk már nem is érdekelnek, csak a hozzászólások miatt jövök ilyen cikkhez. Metacritic user score 3.6, metascore 70, kiátlagolva 53/5.3 pont, amire már azt mondom, reális is. Általában egyébként ez a módszer visz a legközelebb az igazsághoz.
#4
Azért 7 pont mert egy ideális világban ahol nem mindenki hisztériázik, ha valami nem kap legalább 9.0-át, ahol nem szólnak le mindent, hogy sz@r ha 8.5 pontra van értékelve ez az amúgy teljesen középszerű a tömegből a 'branden' kívül semmivel kitűnni nem képes játék 5.0-át kapna... Ennyi...
#2
"egy évekig fejlődő szolgáltatás szilárd alapja" my ass. Akkor takarodok a bolygóról.

Ilyen negatívumokkal (+item shop) nincs 7 pontos játék.
Youtube Videók Alapján™ is látszik, hogy ez egy eléggé elfuserált és rettenetesen impotens akció játék. Egy felettébb felértékelt félrecsúszott fantáziátlan fejetlen fizetős farmolós faszság.