Super Mario 3D All-Stars teszt

A Nintendo a Super Mario-sorozat harmincötödik születésnapjára egy különleges ajándékkal készült a rajongóknak: egy csomagban hozta el a Super Mario 64-et, a Super Mario Sunshine-t és a Super Mario Galaxyt a hibridkonzoljára.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#13
#6: Ja es akkor mar ez meg is bocsathato es felmentest is ad.
Akkor nem baj a mindenkori kormyany lop mert az elozo is azt csinalta.
#12
#11: Pont azért mert Nintendo.
#11
#4: Miért nope? Honnan tudod ezt ilyen biztosan? Pláne a Nintendonál....
#10
Nem tudom mennyi munka lett volna, vagy egyátalán megoldható lenne-e, de nagyon reménykedtem egy free look-os kamerában a Super Mario 64 esetében. Persze nagyon jó az irányítás, de ez a 90fokonként forgatható nézet már nagyon kényelmetlen így 25 év után. Na majd ha lesz Ocarina, abban talán :)
#9
Három ilyen kaliberű játékért szerintem egyébként egyáltalán nem sok pénz. Én is jobban örülnék ha külön árulnák őket 20-20ért, mert engem csak a Mario 64 érdekel, de ez van.
#8
Hát srácok a Nintendo amióta létezik ezt csinálja az árazással, nem fognak változtatni rajta főleg h hetek óta vezeti az eladási listát, és jövő márciustól nem lesz kapható ez a csomag
#7
YanezModerátor
#6: De vannak bőven korrekt árazások is, mint ahogy említettem pl a Crasht vagy a Spyrot. Továbbá attól, hogy vannak máshol is lehúzások, még nem mentesíti fel ezt a pofátlan lehúzást.
#5
#2: Ha remake lenne, akkor darabja lenne 60 euró.
#4
#3: Nope.
Ráadásul a használt dobozos se lesz olcsóbb a limitált széria miatt.
#3
Remélem, hogy fél év múlva majd külön is megvásárolhatóak lesznek. 20 dodót még ki is adnék a Galaxyért. De ez a 3 játék 60-ért sztem is lehúzás.
#2
YanezModerátor
Óriási pénzlehúzás. Még megérteném valahol, ha remake lenne, de ezért a 3 régi játékért elkérni 60 eurót ilyen formában? A Crash és a Spyro trilógia tisztességes remake, ahol nem csupán egybecsomagolták a játékokat, hanem rendesen dolgoztak is rajtuk, de még ott is csak 40 dollárt kértek el érte. Nemsokára rá pedig már féláron lehetett megvenni. Itt pedig gyorsan bejelentik, hogy csak limitált ideig lesz kapható, csakhogy vigyék 60-ért, mint a cukrot. Nem találok szavakat!
#1
Szerintem pofátlan pénzlehúzás, belerakhatták volna nyugodtan az összes részt (igaz a Nintendo Online előfizetők megkapták a SNES-es All-Starts-t).
Remélem a jövő évre pletykált Pokemon gyűjtemény tisztességesebb lesz.