Amnesia: Rebirth teszt

Az ódon várkastély és a disznós kaland után újabb résszel bővül az Amnesia-sorozat, és bár a frissen bevezetett sivatagos helyszín elsőre nem tűnk annyira félelmetesnek, higgyétek el, lesz mitől rettegni a sötétben!

Kommentek

#7
Lehet picit visszvettek a horror elemekből és történetorientáltabb lett a játék,de az állandó feszültség,a lélegzetelállitó atmoszféra és az ismeretlen kutatása,boncolgatása az egyik legjobbá teszi ebben a műfajban.
Köszönjük a Frictional-os srácoknak ezt az újabb eszméletlen, idegtépő és egyedi élményt amit elénk tártak ismét !
#5
#4: Sétaszimulátor, horror műfajban, néha el kell bújnod ellenfelek elől.
#3
Nem tudom, hogy nálam van e a probléma, gépigény szerint fixen hasítania kellene a gépemen, mégis folyton beröccen 30 fps környékére. Igaz nem mai a gépem, de pl a Hellblade, ami igencsak impozánsabb látvánnyal van felvértezve kb hasonlóan fut. Hátha megoldja 1-2 frissítés, remélem csak ez a gond... Még nagyon az elején járok, de a tesztek alapján érdekes utazás lesz :)
#2
Kedvelni akartam a játékot, de 1 óra után félretettem mert nem kötött le annyira. Pedig az előző részeket szerettem, de itt már ez az engine kevés, illetve nem hatott meg ez a visszaemlékezősdi, meg néhány cinematicot is elviseltem volna a kézzel rajzolt motyók helyett. De ez csak saját vélemény, akiknek bejön, jó játékot! :)
#1
A játék jó, csak az a fura, hogy ugyanezzel a motorral a SOMA sokkal jobban nézett ki.