Ghostrunner teszt

Nem számítottunk rá, hogy a Demon's Souls megjelenése előtt idén lesz még okunk arra, hogy alaposan megropogtassuk a kontrollert. A Ghostrunner gyors, látványos és szemtelenül nehéz - éppen olyan, ahogy azt mi szeretjük.
  • Írta: szlav

Kommentek

#7
Valószínűleg megbolondulnék, ha ilyen játékkal kéne játszanom, de ezt a speedrun-t komolyan imádtam nézni. Tisztára lenyugtatott (pedig nem épp nyugis). :)
#6
#1: LOL :D
#5
#1: igen, az hatalmas sikerélmény ,hogy egy lebegő ak 47-et irányítasz és lődözöl egy terepmintás skinben, aztán megdícsérnek a kiskorúak és friss egyetemisták hogy úú mesterien bánsz a fegyverrel
#4
#2: Na igen, nekem sincsen idegzetem, turelmem+idom ilyen jatekokhoz, ugyhogy inkabb nekik sem kezdek, pl. Dark Souls ugye, + hasonlok, nem csak ez az egy itt...
#3
#1: Foleg akkor gaz, ha csalni sem tudsz benne, mint a multis jatekokban, igaz? :-)))
#2
Volt szerencsé(tlenségem)m kipróbálni. Tényleg rétegjáték. De olyan szinten, hogy én sikítva hajítottam félre az egeret és hallgattam meditációs zenét kb 24 órán keresztül. De az is csak arra volt jó, csak félig fejeljem át a szomszéd falát. Idegesítő ugrabugra, de legalább ahol 100x-ra is elpatkolsz egymás után ott folytathatod... hurrá!!!
#1
Ez a siker élmény szánalmas, meg a játékos is. A siker élmény multiban van, mikor rád írnak hogy ilyet nem láttak még, és meg köszönik. Vagy ki akarnak szavazni, mert azt hiszik csalsz. Ez single ugribugri hű de jók vagyunk elég gáz.