PlayStation 5 teszt

Hét év diadalom után nyugdíjba vonul a PlayStation 4, de nincs okunk a szomorkodásra, hiszen megérkezett a fehérbe és feketébe öltöztetett PlayStation 5, amely a nyers erő mellett sok szuper újdonságot is tartogat.
  • Írta: szlav

Kommentek

#122
#121: https://youtu.be/4rNITneXnCo
5:54-től a stickek.
#120
#119: A kontroller szétszedős tech videóban (amiben a cserélhető elemekből álló adaptív triggert is bemutatta) is említette a pasas, hogy az analóg stickek ugyanazok, mint a DS4-ben, ahol ugye a bal analóg stick driftelése a legnagyobb gond. Azért egy ennyire upgradelt kontrollerbe belefért volna, ha megoldják ezt a problémát is...
#118
#117: Szerintem elbeszélünk egymás mellett. Amit idéztél, az egyáltalán nem erre a videóra vonatkozott ( és nem is neked írtam, hanem egy “mennyire megbízható a DF” kommentre válaszként ) és arról a videóról beszéltem, amit linkeltem.
#115
#114: Ott ahol ezt írtam , erről a tesztről volt szó, akkor ez volt linkelve. ( és erre utaltam a kommentben ) Azt hogy mások , máshol , másik teszben mit írtak ( amiről te beszéltél ) azt nem tudom. Persze te se tudtad én mire utaltam, de zsigerből hülyének titulálsz hogy “nem is azt írták amit én mondok”.
#111
#107: Csak elsőre ez jött le, de oly mindegy. Mindkettőn élmény játszani.
#110
#108: https://youtu.be/CF9A935XFkU

Köszönöm kérdésed, egész jól elboldogulok....
#107
#104: Tényleg megint az lesz hogy kötekszem, de nemrég irtad hogy TE LÁTTAD hogy SX-en nagyobb a látótávolság. A többivel nem is foglalkozom, mert a grafika minőségét eleve YT stream-ből megállapítani, amúgy sem valami elegáns. De ezt konkrétan a kommented után megnéztem, és kajakra nem értem hogy ezt te hol láttad.... amúgy meg a DF-re. Nemrég írtam hogy a Dirt 5 teszt alatt végig ömlengett a fickó, és még a kommentekben is leoltották, hogy vajon mit nézett... amúgy nincs velük baj, csak amit itt is írtam, hogy ezek már abszolút szőrszálhasogatások amit csinálnak, és a valóságban a kutya nem venné észre. Főleg hogy ki játszik úgy hogy két konzollal nyomja, és ide-oda kapcsolgat ?
#106
#104: Hát gamer szempontból nem is számít semmit, jól mondod. Ez most csak a szokásos farokméricskélő ciklus, hogy a végén kinek lesz nagyobb, hogy aztán a másik pofájába dörgölje, hogy hehe, az enyém az. Ok, ez egy részről most érthető is talán, de azért remélem, hogy nem erről fog szólni az egész elöttünk álló generáció. Én jobb szeretem a játékokkal a másik pofájába önteni a szart, mint holmi szír szar specifikációk közti, szemmel is csak épphogy látható különbségekkel, pláne, hogy ezekhez nem is értek. Lol
#105
Kawada!
Talàn láttad az elmúlt hónapokban, hogy eléggé pörgött a Snowrunner off-road játék topikja, ahol én is érdekelt voltam a hozzászólásokat értve. Ez a játék bár nagyon tetszett, grafikailag nem voltam elájulva tőle. ( pc verzió nagyon szép ) Ellenben pár napja jött rá egy nagyobb frissítés, amely segítségével a menüben kikapcsolhatóvá tették a film grain-t, a motion blurt, valamint egy élsimításszetű opció is belekerült. Nos, kb 30 %-al szebb/élethűbb lett a játék. A képelmosódást hogy kikapcsoltam kis túlzással olyanná lett a játék, mintha a 30-as fps érték felment volna kb 45-re ( 60 fps talán túlzás lenne ha írtam volna ) Ezzel csak azt szerettem volna jelezni, hogy a játékot készítőkön fog múlni továbbra is, hogy egy adott mű mennyire lesz szép, maguk a konzolok meg tudják jeleníteni elvileg a legkomolyabb játékokat is úgy, hogy arra még a finnyások is csattintani fognak. A 4 K 30 fps filmgrain nélkûl a motion blur-al èrtve ha kikapcsolható lesz, akkor úgy gondolom elégedettek leszünk a minőséggel. Online játékok esetében viszont más a helyzet.
#104
#101: Hallgas a saját véleményedre. DF csak mérőműszerekkel ökörködik, amit szemmel nem is lehet észrevenni. Nekem aztán mutogathatják a szarjaikat, majd ha látom a kettőt a saját szememmel, majd eldöntöm melyik a jobb. Nem mintha számítana.