Marvel's Spider-Man: Miles Morales teszt

Amíg Peter Parker a szabadságát tölti, addig sem kell aggódnia New York lakóinak, hiszen itt van a Puerto Ricó-i gyökerekkel rendelkező Miles Morales, aki azonnal egy komolyabb balhé közepébe csöppenve igyekszik majd rendet tenni.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#17
A tvtek van nekem 55 collos szinten Lg
#16
15 komment és sehol egy qrva anyázás vagy egy személyeskedő beszólás. Emelem kalapom... :D
#15
#12: Sokkal.

https://www.youtube.com/watch?v=mGTNTpuJspo&t=481s

Főleg a ray-tracing miatt.
#14
#9: Azért ,mert az első rész már meg volt illetve nem szeretem, ha áll benne a pénzem mivel végigjátszás után eladom és így a dobozosból mindig jön vissza.
#13
#3: " Igaz, az nem volt 22 ropi csak 11 (asszem), de akkor is."
És itt a válasz. Lehet egy játék rövid, de akkor ne kérjenek érte teljes árat.
#12
#7: menyivel szeb a latvany a ps4pro hoz kepest?
#11
#9: A legtöbb embernek egy darab magyar accountja van.
#10
Én személy szerint hatalmasat szórakoztam a játékkal. Nyilván a 2018-as részt nem múlja felül, és egy PS-exkluzívhoz képest meglepően sok bug van benne, de az élmény csillagos ötös.
#9
#7: Mondjuk nem tudom mi a francért venne bárki magyar boltból túlárazott dobozos verziót, mikor a US Store-ból meg tudod venni az ULTIMATE editiont 20.500 pénzért, amiben benne van a remasterelt első rész is.

https://store.playstation.com/en-us/product/UP9000-PPSA01411_00-MARVELSSMMDDE000

Ez itthon magyar papírban majdnem 30k....
#8
#7: Azért mert túl van fújva a PS lufi meg az exkluzív DLC-k értéke is.
#7
Nekem 9 óra az első végigjátszás és így , hogy mellék rész tudatában nyomtam nem mint rendes folytatás , szerintem teljesen korrekt , de a lényeg, hogy nagyon élvezetes . A látvány meg tényleg beszarás minden tükröződik az összes ablakból látni az egész várost nem csak magunkat a többi gyalogost és autókat is hihetetlen látványos tényleg látszik az új generáció széle hozza azt a wow érzést. Viszont a Ps5 verzió eladhatatlan , mert valószínűleg ezzel kezdte más is a DS mellett illetve a kevés gép miatt és a konzolbolt 10 ezerért veszi be a 22 ezres játékot ami 2 hetes tiszta röhej.
#6
Számomra a spin off a Mortal Kombat Shaolin Monks. Ettől még nem kell rövidnek lennie vagy ugyan azzal a motorral készíteni úgy, hogy az alapjáték mechanikáján kívül semmit nem hoz magával. És még rövid is.
Inkább nevezném ezt a játékot standalone DLC-nek, ha őszinte akarok lenni. Persze, ettől még lehet akár 10 pontos is valami.
#5
YanezModerátor
Jó teszt lett! Egyetlen dolgot nem értek én sem, hogy nem ér egy spinoff játéknak negatívumként felróni a szavatosságot. Ugyanakkor, ha az árértéket nézzük, úgy pedig lehetne hosszabb is.
#4
#3: Nekem 17 óra alatt lett plat... A new game+ nagyon gyorsan megvan, legnehezebb fokozaton is túl op képességeid vannak, 3,5 óra volt második nekifutásra. Egyébként nagyon fun a havas NYC-ben lengedezni, a Tsushima mellett ezt a játékot élveztem a legjobban idén.
#3
Jó kis teszt lett, de ezt a túl rövid jelzőt egyszerűen nem tudom megérteni. 22 óra kevés lenne? De most komolyan. :-D Nekem ennyi lett mire kimaxoltam és jött a stáblista, és ez az én olvasatomban minden, csak nem rövid, főleg nem egy spin-off-tól. Az Uncharted Lost Legacy mindennel együtt max 7 óra volt (de az tényleg a nagyon maximum), még is 1 teljes ponttal többet kapott. Igaz, az nem volt 22 ropi csak 11 (asszem), de akkor is. Én mocsok mód élveztem ezt a 22 órát. Egyedüli negatívumom, hogy a platinához kell a new game+. Ez nem volt túl tisztességes megoldás a készítők részéről. Jó, meg talán annyi, hogyha nem veszem figyelembe a vége boss harcot, akkior összesen két boss harc van és az is ugyan az ellen az ellenfél ellen. Ilyen téren tényleg szegényes volt. Azt viszont lekopogom, hogy a másfél végigjátszásom alatt (most vagyok a new game+ felénél kb.) egy darab buggal, technaki bakival vagy kifagyással nem találkoztem.
#2
Szerintem is korrekt teszt.