Xbox Series X teszt

Koronavírus-járvány ide vagy oda, idén generációt váltanak a konzolok. Hét év után leköszön az Xbox One, helyére pedig erősebb, SSD-vel felszerelt masinák érkeznek. Két hétig tesztelgettük, mit tud az erősebb Xbox.

Kommentek

#71
#70: Inkább a teló legyen 80 centis, mint az asszony.
#70
#69: 80 centis teló? Azta.... asszony jól van tartva :D
#68
#63: Utoljára Xbox One gyárilag vezetékes kontrollert vettem (ami egy "normál" vezeték nélküli kontroller + egy kábel hozzá bundle). Abban egy 2 méteres usb kábel volt zongoralakk csillogós háttér előtt lévő matt xbox jellel fűszerezve. Talán két hétig használtam úgy, aztán vettem egy vevőt.

De egyébként tényleg a körmezetvédelem címszava alatt nem adnak manaopság semmit a hardverekhez. Bár az is igaz, hogy azért bejött a számításuk, hogy egy USB kábeled volt azért még otthon.
#66
#65: Kinti = konti
#65
#57: Ez nekem volt válasz? Persze, nem megy tőle tönkre a kinti, hanem benyomódik a gomb, és véletlen belepörgetek a nézett filmbe.
#64
#63: Ez most rá van fogva a “környezetbarátságra”
#62
#61: Nekem Xbox adapterrel szerencsém volt, mert bementem az első Media Markt szerűbe és volt egy csomó a polcon. Sony-nál nem is tudom, ott is árulnak külön PS joy vevőt? Vagy külön univerzális bluetooth vevővel kell varázsolgatni?
#60
#57: Na, teszteled a kontrollert már? Milyen feature-ök vannak az aktuális játékokkal PC-n?
#59
Az “eredeti” kontrolleren amit a géphez kaptam nekem lejött a borítás. Rendeltem a netről készletet , és kicseréltem. De az tényleg ciki hogy ilyen ótvar volt a minősége. Már ezerszer mondtam, de engem minőségben a box Elite kontroller megvett kilóra. SX-en be se üzemeltem a gyári új kontrollert még. Egy ziccer hiányzik az app-ban, hogy nincs olyan rész hogy a felhasználók megoszthatják egymással a konfigokat. Nekem a share gomb eddig se hiányzott, szóval túlélem. De ha jön új Elite, akkor azért beruházok rá.
#58
YanezModerátor
#49: Ez igaz. Nekem is vennem kellett rá recés borítású gumi kalapokat, mindjárt két szettet, de annyira jó volt, hogy a másik rámrohadt és nyilván már nem is lesz mihez használni, hiszen pl a mostani PS4 Próhoz járó kontroller analógjaival már nincs ilyen gond. Dualsenshez meg szerintem nem lesz jó a mérete, ha egyáltalán szükség lesz rá.
#56
#53: Engem is idegesít, hogy a ravaszokon támaszkodnak a kontrollerek. Azt hittem, ezzel egyedül vagyok.
#54
#51: "49: Tegnap már nyúztam egy órácskát a dualsense-t."
Hogy most mennyire utállak és irígy vagyok. :)
#53
#51: A képekről is visszajön az hogy masszív a kontroller, ez nem vitás szerintem a gyenge pontja az amit írtam a haptikus ravaszok belső szerkezete, de mint írtam "remélem tévedek" ezzel kapcsolatban.
Amire figyelhettek volna az hogy ne a ravaszokon támaszkodjon az fránya kontroller, érdekes hogy a Nakon ezt lazán megoldotta a saját kontrollerein a Sony kicsit nézegethette volna mielőtt újat fejleszt.
#52
#50: Szerintem vágom kiről beszélsz, láttam azt a videót és azt is amelyikben a PS4-ből vesz 25 xart és rendbe pakolja őket.
Szedtem szét én is jó pár kontrollert X-et és PS-t is valóban nem kell diploma hozzájuk, akik nem "bot"kezűek azok simán meg tudnak maguknak sok mindent javítani.