Astro's Playroom teszt

A SIE Japan egy ajándékkal kedveskedett minden PlayStation 5-vásárlónak, az Astro's Playroom azonban jóval több egy cuki bemutatódarabnál - az összes PlayStation-generáció életre kel benne.
  • Írta: szlav

Kommentek

#5
#3: Ahogy a cikk is írja!
#4
Ahh, a T-Rex tech demo. Micsoda nosztalgia, kisgyerekként féltem tőle de ámulattal figyeltem és azt gondoltam, ilyen grafika sosem lesz valós időben.. :) Telik az idő, na. Durva, milyen történelme van ennek a gépnek, alig várom, hogy tudjak venni egyet, ez a játék pedig már a trailernél megfogott.
#3
Ez a játék alapból a PS5-ön van telepítve, ha megveszitek a konzolt. Csak gondoltam leirom ha valakinek nem lett volna világos.
#2
Ja iszonyat jó lett beszarás ebben a játékban a joy tényleg csak csodálkozik felfedezve a játékos vigyorogva hogy mennyire változatos ez a Ps világ rohadt jó ötlet mármint a múzeum labor. A gyerek legalább megtudta én mikkel játszottam szaros koromban de azért meglepődtem néhány kiegészítőn hogy ilyen is volt valamelyik géphez valószínűleg csak kinti piacon mert nálunk nem rémlik hogy kapható lett volna pl mini kvarc játék féleség a neve most passz de olyasmi pont mint Sega Dreamcasthez volt a joyba dugható de külön is használható fekete fehér kijelzős nem színes.
#1
YanezModerátor
Már vártam a tesztet! A cikk alapján olyan 9 pontra számítottam, így meglepett, hogy mint platformer, ilyen kevés negatívummal "csak" ennyit kapott. Engem már a gameplay videók is kilóra megvettek, ez a PS múzeum pedig egyenesen lehengerlő ötlet! Tuti ez lesz az első game, amit majd kitolok a jövőbéli PS5-n, és kimaxolás gyanús!