Call of Duty: Black Ops - Cold War teszt

A hidegháború utolsó évtizedébe kalauzol el minket az idei Call of Duty, ahol Mason és Woods oldalán próbálhatjuk ki, hogy milyen az, ha egy Call of Dutyban nem feltétlenül csak a lövöldözésen van a hangsúly.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#6
Igazából aki COD Fan az úgy is megveszi. Tesztek ide v oda.
Egyébként szerintem maga az SP egy sima JÓ lett. A többi mondjuk engem
nem érdekel.
#5
#4: valaki még nézi a gk-n a pontozást? szerintem évek óta nincs kapcsolat a cikk és pontozás között.
#4
Én nem akarok beledumálni, vagy felülírni akármilyen szabályt amit alkalmaztok, de egy 7.5-ös játéknak, részben maradandónak kellene lennie. Ahogy elolvastam a tesztet és a pro valamint kontra részt, egyből 6 pont jutott eszembe, ami még mindig jobb a közepesen felejthetőnél egy 10-es skálán.
Ha egy játék nem annyira jó, nincs benne újdonság és még nem is szép, nem tudom hogy kaphat 7,5 pontot. (és ez tényleg nem kötekedés vagy számonkérés, csak érdekesen nézem ezeket a pontokat sokszor)
#3
Az előző CoD kifejezetten tetszett (bár az eredeti Modern Warfare trilógia hangulatát így sem hozta természetesen), és a '80-as évekbeli hidegháborús téma miatt ez is érdekel. De mivel csak a kampányt nyomnám végig, bőven ráérek még beszerezni.
#2
Nagyon gyenge lett. Pénzkidobás. Grafika egyenesen nevetséges....
#1
Eléggé összecsapott lett az idei cod. Max. 7 pont. Xbox series x-en az előző genes változat már nem csapja le a konzolt. A jelen gen változatot nálam nem bírja.