Immortals: Fenyx Rising teszt

A görög mítoszok világában sohasem áll meg az élet, minden hétre jut egy újabb katasztrófa és egy újabb feltörekvő hérosz. Ezúttal Fenyxen a sor, hogy megmentse az isteneket a titán Tüphón haragjától!
  • Írta: gorien

Kommentek

#47
Kegyetlen jó játék, pedig ilyent ritkán mondok valamiről :D Egyben van az egész játék, a látvány nekem tetszetős, mert szeretem az ilyen "gyerekes" megjelenítésű dolgokat. A játékmenet szintén rendben van a harc a felfedezés és a kis logikai feladványok egyensúlyban vannak. Vicces , ahogy Zeus és Promtheus előadja az egész sztorit, mellette a főhősünk is rendben van, aki gyakorlatilag egy senkiből "parsztemberből" lett hős a maga bájával és egyszerűséggel megáldott karakter. Ez így telitalálat egyben számomra 9.5-et is simán megadnék érte.
#46
#45: Ja igen egyáltalán nem sok csak külön van mindenre és egyszerre a térképen soknak tűnik, de nem vészes. Nekem nagyon bejöttek a földalatti piros kutak csupa logikai és ügyességi részek amik hiába nagyjából egykinézetűek, mégis teljesen eltérőek amikből lehet látni, hogy foglalkoztak a játékkal rendesen a készítők. Talán több féle ellenfél elférhetett volna mondjuk csak végigjátszásra ami kb 40-60 óra arra elég, de platinához még lattam volna szívesen másokat illetve a lovak és szarvasok tényleg csak színben térnek el és , hogy memnyit bírnak futni , de lehetett volna kisebb vagy nagyobb esetleg más szarvú , de ezek nem hibák. Majd remélhetőleg a folytatásban. Ja és az első platinám, pedig nem mostanában kezdtem gépezni.
#45
#44: Én még csak pár napja kezdtem el, még csak az Istenek csarnokáig jutottam, de nekem is bejön. Ami a tesztben is meg volt említve, talán kicsit túlzás hogy 658 féle dolgot kell gyűjtögetni a fejlesztéshez....
#44
Részemről 9 pontos 100 óra és platina .
#43
Fel kellene írnom a listára ezt a zelda sorozatot.
#42
#40: 1 éven keresztül vettem elő időről-időre mire belefáradtam.

Wind Waker #1
#41
#40: A felújított Links Awakening zseniális volt. A breath-nál már idegesitett kicsit a fegyverhasználódás. Hogy 3 fát nem lehetett egy fejszével kivágni mondjuk....
#40
#39: Ne már lehet csak rossz időszakodban nyomtad más mellett. Nekem csak a Majoras Mask maradt ki vagyis elkezdtem azt is N64-en ,de nem sokáig viszont ez az utolsó 2 is nagyon jó volt a BOTW és a Links Awakening is az egyedi kinézetével , de a hajós Wind Waker talán a legemlékezetesebb az Ocarina után.
#39
#38: Mindenkitől azt olvasom, hogy Zelda így-úgy-amúgy, számomra a leggyengébb Switch exkluzív amivel játszottam, végig se vittem (sztem nem is fogom).
Főleg a N64/Gamecube-os Zeldákkal összehasonlítva harmatgyenge.
#38
#37: Ez az a játék amit sajnálni fogok, ha a végére érek , hogy befejeződött. Amúgy a nagy Zelda rész kb ennyinél már vége volt illetve az új felső nézetes kissé gyerekes rész se tartott eddig a tartalom és minőség persze mindkét részben bőven jó ,mert azokat is végigvittem Switchen szinte csak ezekért vásárolva és azóta csak emlék mivel eladtam a gépet is , de ez viszont nagyon meglepően egybe van .
#37
#36: Jó ezt hallani. Nekem bejövős volt már a teszt alapján, csak ahogy írtam az elmaradásaim mellett nem 24 pénzért.
#36
26 óránál járva kb a felénél azt mondom , hogy ez nagyon jó lett símán 9 pont aki kedveli az ilyen mesés stílust tele jóféle logikai és ügyességi feladvánnyal nagyon eltalált fejlődési rendszer és kiépített nagy változatos világ élvezetes harc és gyűjtögetés. Zelda toroktaposó!
#35
#34: Egészségedre. XD

De néha úgyis illik letakarítani a monitort. Majd küldök a kártyához egy nagyon jó illatú zöld mosogatószert is.
#34
#30: 2 deci dobozos kólám volt, de a 3/4-ét most ki fújtam, emiatt: "és inkább rendeltem magamnak egy pulcsit, amin a gyalogkakukkból a farkas van"
Bekap6od lol
#33
#31: Ja ezt pofáztam már pár napja is , hogy a büdös francba 35-ért a dobozos pár + küldetés és ruha miatt nagyon meredek. Sajnos szerintem elmozdulnak ebbe az irányba már megjelenéskor ilyen bővített pakkokkal próbálkozva , hajmeresztő árral sajna. Nekem elég lett volna a sima verzió , de kedves Konzolvilág megint nem kapott , úgy mint múltkor a WD Legiont se , mondjuk azt nem bänom ,de ez érdekelne. Budapesti bolt és valahogy nem kapják megjelenésre meg.
#32
#31: Aki ma előre direkt drágábban vesz meg egy Ubi játékot, hogy több tartalom legyen benne, az... nem tudom. Lehet ráér, vagy ilyesmi. XD
#31
#30: Ja, ultra mega hiper complete version a store-ban is van potom 33 pénzért...
#30
#29: A legolcsóbb példányt PC-re is 40€-ért láttam és az átla is 45 körül van. Mondom megnézem Uplay-en, egyből az arcomba tolt egy 100 €-s verziót... Kik ezek a par... ööö legények és leányok? - kérdeztem magamban és inkább rendeltem magamnak egy pulcsit, amin a gyalogkakukkból a farkas van. Egyelőre ennyit a mitológiákról :)
#29
#28: Én néztem az Xbox store-ban, ott valami 24 pénz , annyit azért most nem adok érte. Ha nem lenne semmi ami még várat magára, akkor talán, de így....
#28
#26: Nekem bejön, zelda szintet nem hozza, de ha bejon a stílus akkor kifejezetten jó. KB 5 órát nyomtam eddig handhelden, jól fut jól nézki szórakoztató. Én eshop pontokbol vettem de simán megéri a teljes árat szerintem