Cyberpunk 2077 teszt

Közel egy évtized várakozás után elrajtolt a Cyberpunk 2077, ám a technikai hibák miatt egyelőre a játszhatatlan kategória határait súrolja az alkotás. Az igazán nagy kérdés viszont az, hogy vajon mestermű rejlik-e a bugok alatt.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#398
#397: Én 30 idő után 6-ost adtam volna rá. Tényleg nagyon unalmasak a mellékküldetések az elején, de hidd el, be fog indulni. Én így 130+ óra után 9-re értékelném (ha bugtalanítják persze).
#397
Hát gondoltam várok vele és majd csak a javitások után kezdek neki, aminek most jött el az ideje XBX-en.
Kb. 30 óra játékidő után azt kell mondjam, az egyetlen bug amivel találkoztak az az volt, hogy néha-néha, nagy ritkán egy-egy NPC félig kilóg a tereptárgyakból.

Viszont nem akartam hinni ebben a tesztben, mondván, hogy a Witcher 3 után, ha csak bugos a játék, attól még én nagyon jól fogok szórakozni, és a 7 pont az vicc.

Sajnos újraolvasva a tesztet és ennyi időt belerakva azt kell mondjam, megérdemelt az összes kritikai észrevétel, mind a minőséget, mind a szereplőket, mind a történetet (a mellékküldetésekkel együtt) beleértve.

Lassan ott tartok, hogy végigcsinálom a fő szálat, és eladom az egészet mert a 30 órából kb. 5 volt az amin jól szórakoztam és 25 ami csak az agyatlan gyüjtögetésről szólt.
Ha esetleg van valaki, aki végigcsinálta az egészet, megéri tovább folytatni, vagy egy másik karakterrel újrakezdeni? Jelenleg a city rat V-vel nyomom, de valszeg már nem sokáig....
#394
#392: Jaj pont a Iorveth szál a jobb és szerintem az az original story. Roche-csal kb kimaradt neked a wicser 2 :)
#392
#391: Nálam csak 1 végigjátszás volt, úgy voltam vele terroristákkal nem egyezkedek...
Külön poén, hogy a tetoválás is megmarad Witcher 3-ban.
#390
#387: Már megvan. Hajbel túltolta gondolom bár nem olvastam mit írt. (szerencsére?...) :D
#389
#388: Köszi! Mindenképp rálesek akkor! Remélem azért nem olyan rövid hogy lineárisabb. A mocskos, középkori hangulat bejön!!!
#387
#386: Amúgy kit raktak ki és miért Delphijos? Tudsz róla valamit?
#386
#385: Pont most néztem az exaktlont a magyar cselgáncsos csaj, Franciska kétszer olyan izmos mint Abby és amúgy tök szimpi a csaj. Ebben mi a gender? Amíg nem volt ez a barom genderizmus meg a másik hisztilobbi szélsőség addig észre sem vettük hogy ha egy leszbi cucc volt benne. Vagy a Vörös Sonja-nál melyik férfit láttad felháborodni hogy de mié olyan izmos???
Ok elismerem túlnyomják ezeket az sjw gender cuccokat mostanság de amíg ekkora reklámot csinálnak vele és ilyen szélsőséges reakciókat kapnak azzal csak megerősítjük őket. Szerintem ezen vagy röhögni kell vagy semmibe venni.
#385
#380: “Abby gusztustalanul néz ki, férfifas, izmos.”

És komolyan még Te kifogásolod az objektivitást a CP-nél ? Ott ami nem működik normálisan az “nem fontos, mert ez RPG” de ez kifogás ? Hogy fizikailag nem tetszik egy szereplő? Fasza.
#384
#383: CDPR-t utálja a transz lobbi mióta egyszer twitteren "ellopták" a jelmondatukat #nooneleftbehind egy Gog-os reklámnál.
Akkora hisztit csaptak, hogy végül kirúgták a marketing igazgatót...
#379
#378: “viszont nyomják a hülye genderpopagandát, ami nálam mínusz.”
Mondják ezt azok akik egy percet nem játszottak vele hanem felültek a hatereknek. Azon kívül hogy van egy röpke leszbi románc benne aminek a 30-40-es alfahímek még örülnek is...lol, a játék lényege és mondanivalója közel sem a genderpropaganda. Nagyon messze van attól.
Mindenesetre a cp magyon messze van a tlou2 minöségétől főleg gameplay-ben. A bugokat fel se hozom mert nem lenne fair.