World of Warcraft: Shadowlands teszt

Az élők és a holtak világát elválasztó fátyol átszakadt, így itt az ideje, hogy rendet tegyünk a túlvilágon is. Megérkezett a World of Warcraft nyolcadik kiegészítője, hogy kárpótoljon bennünket az utóbbi évek balfogásaiért.
  • Írta: szlav

Kommentek

#12
#1: +
#11
Én egyébként nem emlékszem olyan időszakra, amikor igazán hatékonyan lehetett PVP-zni, PVE-gear nélkül. TBC-ben meg WotLK-ban is bárkit összepakolt az, akinél ott volt a Twin Blades vagy a Shadowmourne, az esetenként szörnyen OP trinketekről nem is beszélve :D

A mostani legendarykhoz legalább elég egy kis Torghastozás, nem kell hónapokig farmolni őket. Habár ezzel kapcsolatban, vagyis a legendary-itemek értékével kapcsolatosan vegyesek az érzelmeim, az tény, hogy ez PVP-szemszögből nettó pozitívum.
#10
#9: Jobb lett a helyzet, de az túlzás hogy pvp barát, régebben lk, pada, wod kiegekben nem kellett semmi pve kontetet tolni egy pvp-s embernek.
#9
#5: Jó azért szerintem a solo contentet azért had vigye már ki a pvp játékos is. Iszonyatosan pvp barát lett a kieg, sok éve nem volt ilyen. Akinek ez sem elég, annak semmi sem elég.
#8
#7: Ha ezen a gear dolgon csiszolnak később rendben lesz.
#7
#6: a Gyakorlat egyelőre azt mutatja hogy pl Rateg bgn igen csak hatékonyak a mythic geares csapatok ami nem a legjobb dolog szerintem, már alapból sokkal több hpval jönnek. és a statjaik sem annyira rosszak ott is vannak versatilitys gearek.
#6
#3: A PVP sajnos szörnyen el van hanyagolva más sok-sok éve. A Legion óta egyébként a játék nagyjából próbálja egy szintre hozni statokban a játékosokat BG-n és arénán, de tény, hogy ez kevés.

Idén egyébként nagyon rámentek arra, hogy a Versatility a legtöbb esetben dedikált PVP-stat legyen (instanced PVP contentben 40%-kal hatékonyabb a többi statnál, ha megvan a kettes setbonus a trinketekkel), szóval elméletileg ez segíthet abban, hogy a kizárólagos PVP-játékosok tartsák a tempót a Mythic-raiderekkel... Az persze más kérdés, hogy a gyakorlatban ez mennyire működik. Erről nehéz véleményt alkotnom, nem vagyok Gladiator :)
#5
A másik hogy az lenne a legjobb ha egy pvp játékosnak 0 órát kellene eltöltenie pve tartalmakkal mint ahogy régen is, rengeteg pvp-s van aki ezeket a konteteket nem akarja és mégis úgymond ráerőltetik mert a soul ash pl meg kell a jobb legendaryhez, meg ott a renown rendszer is ami ugyanúgy megköveteli ezt.
#4
#1: Szerintem van benne potenciál, csak hosszú még így nerf után is, főleg ha több altja van az embernek. Egyébként kifejezetten élvezhető lenne, ha kevesebb ideig tartana, a power up-ok funok. A BFA pozitívumait megtartották, a pvpnek újra értelme van, fasza kieg.
#3
#2: Talán igazad van, egyébként akkor lenne az igazi a játék ha a pvp gear adna PVP powert és PVP resilence-t is mert akkor elkerülhető lenne az hogy full mythic geares agyonverjen a gear miatt olyat aki csak pvp-t tol és nincs ideje a többire.
#2
#1: A múltheti nerfek után jelenleg én is a "weekly chore" kategóriába sorolnám, de nem szabad elfelejteni, hogy csak most fog bekerülni a Twisted Corridors szekciója, ami a valódi, effektíve végtelenségig nehezedő roguelike-élményt nyújtja majd. Ez ugye teljesen opcionális lesz, pusztán kozmetikai jutalmakkal.

Azt szerintem már embere válogatja, hogy ezt a roguelike-témát ki mennyire kedveli (én speciel szeretem), az viszont szerintem abszolút pozitívum (megint csak a fejlesztői filozófia terén), hogy továbbra is próbálkoznak újdonságokkal. Ez olyan, mint a Pet Battle - az is csak néhány játékost érdekel, de jó, hogy létezik erre is opció.

Ha nem hagyják magára egyből, mint korábban az Island Expeditiont, akkor hiszek benne, hogy túl lehet lépni a Torghast kezdeti kiforratlanságain, a végeredmény pedig szerintem egészen maradandó lehet.
#1
Érdekes hogy csomó tesztelő aki írja ezeket a cikkeket a torgastot pozitívumként emlegeti, de én még olyan emberről nem tudok aki ne gyűlölné az egész torgastot úgy ahogy van, az egyik legrosszabb kontent amit valaha kitaláltak mert egy felesleges időhúzás az egész. Ettől függetlenül a kieg egyébként nem rossz és nagy előrelépés bfahoz képest.