Sackboy: A Big Adventure teszt

A Sumo Digital a LittleBigPlanet 3-hoz hasonlóan a Sackboy: A Big Adventure megjelenését is a Sony legújabb konzoljának hajnalára időzítette, és az előd mintájára szerencsére nem kerülte el a leköszönő generációt sem.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#7
#6
15 óra alatt vittem végig , bár van még tovább a főellenfél után is és persze kihívásos pályarészek is. Nagyon ötletes és látványos az egész nem is értem, hogy nem kapott valami díjat, mert Mario sokat leshetne belőle és nem fordítva történt vagyis tényleg egyedi. Viszont szerintem gyerekeknek néhol nehéz lehet 6-8 éveseknek legalábbis. Volt pár elég izzasztó része.
#4
YanezModerátor
Ez tuti beszerzős lesz. Én is bírom az ilyen stílust és zsánert.
#3
#2: Nekem nagyon bejön ez a stílus. Ebben a játékban annyi jó figura van legyen az ellenség vagy csak egy szereplő. Mindet érdemes jobban megnézgetni :) A pályák is jók és változatosak. Jól összerakták ezt a részt is. Szerintem ez az a stílus, amit nem lehet kinőni ez nekem 60+-osan is tetszeni fog. Most, amit várok az a Psychonauts 2 az is gyerekes cucc, de ennél sokkal betegebb :D
#2
#1: Na ezt jó olvasni, hogy nem csak én vagyok így ennyi idősen sőt még idősebbnek is bejön ez a fajta gyerekes látvány ami egyébként hihetetlenül jópofa a saját stílusában iszonyat jól néz ki . Nekem nem volt bajom gyerekkoromban Soniccal és Marioval is eljátszottam szívesen még Switchen is . Viszont ez a Sackboy szerintem most ezzel a résszel lett a legjobb , igazán ötletes pályákkal és tényleg nem rövid kalandozás. 5 viláhból a 3.-on tartok , de mindig jön benne valami kis érdekesség ami új élményt hoz magával.
#1
Nekem ez a kis "gané" a kedvenc figurám valahogy maga a figura jól kitalált és a játék világa is épp annyira beteg, ami még most 40 felett is szórakoztatónak hat számomra. Én soha nem tudtam azonosulni Mário-val vagy Sonic-kal az egyik egy csőszerelő a másik meg egy sünmalac... de ez a figura számomra nagyon szerethető kategória. Én az első rész óta kedvelem ezt a sorozatot.