2020 legjobb játékai - szerintünk

Most is megszavazhattátok a tavalyi év legjobb játékait, mielőtt azonban ismertetnénk az olvasói voksolás végeredményét, fussuk át, hogy mely címek voltak a kedvencei a Gamekapocs-szerkesztőségnek!

Kommentek

#15
#13: Valóban különálló játék lesz a multiplayer, de mivel a most kiadott Cyberpunk 2077 alapjaira épül, ezért nem árt, ha előtte kicsit javítanak rajta.
#14
#3: +1, dittó. Már nyomnám én is nagyon a Baldur's Gate 3-t de inkább én is kivárom a késznek nevezhető játékot.
#13
Májkül, azt a "... Szerencsére a javítások gyorsan érkeznek, és remélem, hogy mire befut az online lehetőség, addigra kigyomlálják a problémák nagy részét, mert ezeknek hála sokan lemaradnak egy életre szóló élményről - mondjuk elnézve a játék mostani állapotát, valamilyen szinten ezt is lehet annak nevezni..." részt hogyan kell érteni?

Csak mert az online Cyberpunk játék KÜLÖN ÁLLÓ játékként fog érkezni a CDPR-től de ne zavarjon, hogy kismilliószor elmondták már, te meg 1 játékoldal cikkezője lennél ugyebár...
#12
#10: az nem idei, csak idén lett trendi
#11
#8: csakis és kizárolag a tört verzióval nyomom! enkórról szettem!Én ilyen szaré' nem fizetek, há hülye vagy? már 860 órám van benne. Komoj!44!négy. Úthyhoty ne trolkottyál velem. Progéjmer vatyok. Tenem.
#10
Ez egy lefizetett lista, az összes helyen az Among Us-nak kellett volna végeznie.
#9
A CP2077-nek ebben a formályában, amiben kiadták szerintem nincsen helye egy ilyen listában sajnos.
#8
#6: Mennyit toltad a CP-t?
#7
Ha egy Baldurs Gate early acces felkerülhet a listára, akkor én a Mount and Blade 2: Bannerlord játékot tenném fel a top3-ba. Fenomenális game. Minden sokkal jobban működik benne, mint a Warbandban és hol van még a fejlesztés vége?
Eddig nem történt velem olyan sem, hogy a mentés használhatatlan lett volna az új frissítés miatt.
Amin még fejleszthetnének, az a vár és város ostrom. Sajnos csak addig tartanak ezek, amíg el nem esik a fő kapu és a várfal, pedig jó lenne, ha a városon is keresztül kellene verekedni magunkat, egészen a trónteremig.
A másik probléma az az, hogy a társaink könnyen meg halnak mióta bekerult ez a funkció és nagyon kell vigyázni a felderítődre, orvosodra és mérnöködre. Meg most már magadra is. :) vissza kellett töltenem a játékállást, mert egy csatában halálos sebet kaptam, pedig egy kevés élettel túléltem az ütközetet.
#6
A Cyberpunk...? Nemár, gyerekek... de tényleg. Nemár...
#5
Azért örülök hogy valakinél az Ori is bekerült, egyszerűen gyönyörű az a játék, és a hangulata....
#4
#2: Csak arra számíts, hogy a megjelenésig többször lehet (lesz) olyan, hogy nem kompatibilisek a mentések egy-egy változtatás után. Illetve azért az még nem az egész játék és nincs is még kész, a végleges sok dologban el fog térni.
#3
#1: "Minden idők EGYIK legjobb RPG-je", így írta.

Mindig jó (de főleg) ezen az oldalon olyan játékokról listát olvasni, amik valamilyen okból örömet okoztak. Klassz lista. Örülök, hogy az új Ori és a Desperados III is felkerült.
A Baldur's Gate 3-t én inkább kivárom míg megjelenik teljes pompájában, de örülök, hogy a szerkesztőknek az a véleménye, amit gondolok a játékról :). A legjobban várt 2021/22-es játék számomra.
#2
Jujj rá kell néznem a Baldurs Gate 3-ra, már el is feledkeztem róla hogy kíváncsi voltam rá, ez a kis leírás pedig csak még jobban meghozta a kedvem.
#1
A Cyberpunk 2077, mint minden idők legjobb RPG-je...