2020 legjobb játékai - szerintetek

Minden év végén hagyomány nálunk, hogy megszavaztatjuk veletek az elmúlt esztendő legjobb játékait. Tavaly sem volt ez másként, lássuk, hogy mely címek voltak 2020 legjei szerintetek!

Kommentek

#21
Az év szerepjátéka a CP2077???
Valami baj van a világgal mindig is tudtam....
#20
Tlou2 az év játéka, hát szeretném ha készülne ahoz hasonló játék, legalább mind story....Minden fillért megért az biztos
#19
#16: Jaj én ott lent másik címről beszéltem és bizony, akinek még nem volt kedve a következményeket látni, nem próbált velem (nagyon helyes) a tlou2-ről beszélni :)

Azt bírom a tlou2 témában, hogy az elégedetlen játékosok általában a 10 éve kb perelhető szintű, a mai divatos-trendi irányzatokkal kapcsolatos zaklatás okán vannak bepörögve. Akik válaszolnak, azok meg elmesélik a történet értékeit és nincs a kettő között összefüggés. Neo azt mondja, hogy bátor és egyedi történeteket hasonló érzelmi töltettel különféle egzotikus fűszerek nélkül is le lehet adni, pl ott van ugyan ilyen a Metal Gear Solid 3, vagy a Spec Ops: The Line. De amúgy továbbra sem szeretnék senkivel sem beszélni erről *az év játékáról*.
#18
Törölt felhasználó
#16: De talán ez volt a céljuk, nem? Hogy van a kis Ellie, immunis meg minden szegényke, micsoda cumi, erre a végére pszichopata kb :) És te meg erre érzed hogy rohadjon meg az egész, na ezt akarták elérni, hogy ezt érezd, vagy hogy hát megértsd, vagy felfogd ilyen-olyan módon megéld. Amúgy meg az ilyesmi netes hisztiről mindig ilyen Dallas meg Esmeralda (vagy újabban Star Wars) jut eszembe, hogy fúj, hülye fejlesztők, meghalt Joel bürühühhhüüh :DD Szánalom, mit össze nem sírnak mindenért egyesek :)
#17
#16: érdektelen fadarabokká teszi őket a játék.*
#16
#6: Hát azért nem. Én végig játszottam és nekem a legnagyobb csalódás marad az évre. Ismerőseim körében, is hasonlóan gondolunk rá. De hát az embernek egy több sebből vérző történetet, szerethető karakterekből leamortizált teljesen érdektelen fadarabokká teszi őket. Mellesleg ami vicces, mert az első résznek a legnagyobb érdeme volt, hogy szerethető karaktereket épített fel. Itt elérték, hogy még a régi karaktereknek a sorsa is hidegen haddjon. Ezek után meg az a sok logikátlan marhaság a történetbe.
És ez a játék lett az év játéka a Ghost of Tsushima helyett. Felesleges vitatkozni. Örüljenek neki akik szerették a játékot, majd a háromnál robban a bomba megint, vagy nem.

Az hogy szarul ment, hidd el nem... Sok fan is azért dobált kést, meg hangoztatta, hogy az első csoda után, ezt b*szták az arcukba, mert nincs is ps4-ük és ps3-ba rakták be a játékot. Ugyan már.
#15
Hab
#10: Én talán egyszer cseréltem csapattagot az egész játékban. :D
#14
#13: Jaja,
Már tavaly is az év játéka volt.
#13
#12: Remekul leirtad a CP77-et az utolso sorokban!! Ilyenkor van egy ilyen fancsali vigyor a pofamon, hogy a sok troll fasz 6. Reges csirakoporso meglatja, hogy benne van egy ilyen lista egyik elso helyen, es orjong a karonyelo legbelul. :Ddd Zsenialis.
#11
Én megint csak örülök hogy az Ori nyert, sok más cucc mellett ezek kicsit kevés “időt” kapnak, pedig....
#10
#8: Pl ugye úgy érdemes fejleszteni a csapattagokat, hogy nem mindenkit mindenre, hanem specializálódni kell. Jó, hogy van lehetőség új alakokat verbuválni és a bázison tartani őket, meg széttuningolni őket mondjuk fegyver, armor tuningra. Aztán ha kell valami menjél vissza a helyre (eleve), vedd le a ruhát az emberedről, dobd ki a partiból, add hozzá a másik embert, add neki oda a ruhát, tuningold és vissza minden. Nekem valahogy mindig úgy jött ki, hogy 5 perc játékhoz kb 6 percet kell szórakozni a menüben. Ilyet egyik hasonló stílusú cuccban nem tapasztaltam. Nem sokat segít rajta, ha mondjuk az armor szaki a csapatban van és ezért a képességért cserébe mondjuk nem tud jól lőni, vagy harcolni.
#8
Hab
#7: Nekem maximum az inventory-val volt problémám. Milyen szarakodásra gondolsz konkrétan?
#7
#5: Wasteland 3 nagyon jó RPG, de annyira túltolták a menüben való szarakodást, hogy sokat látott veterán CRPG rajongóként is félbehagytam, miután többet kellett mikromenedzsmentelni, mint amennyit a játék játszani engedett. Csak simán túlestek a ló másik oldalára és kipatchelhették volna belőle a felesleges kköröket - de nem tették.
#6
#3: Szerintem, akik csalódtak benne, azoknak elég nagy része nem játszott a cuccal, vagy egyszerűen szarul ment a PC-jén, meg az Xbox One-ján [...] Ez a GK, ember, itt a 2013-as meg nem nevezett platform 2020-ban az év játékra alkalmas gépe.
#5
Hab
Vicc, hogy a CP a legjobb RPG. Az meg pláne, hogy a Wasteland 3 fasorban sincs. :(
#4
Örülök, h a Last of us az év végére a helyére került!
Megjelenéskor játszottam ki, és mikor a végére értem, szétnéztem a neten, h kinek h tetszett az élmény. Hát mit mondjak, rossz volt azt a sok rosszat olvasni és hallgatni róla, ami akk körülvette a játékot. Hála istennek mostanra átbillent a mérleg nyelve.
#3
Azért az kemény, hogy a Cyberpunk lett az év legjobb szerepjátéka (és a 2. legjobb játék) és egyszerre a legnagyobb csalódás. Annyit mindenképp el lehet róla mondani, hogy nem egy szokványos játék. :D
#2
Papírforma lett nagyjából minden.