The Medium teszt

Ha idáig nem lett volna ismerős a lengyel Bloober Team fejlesztőcsapat neve, akkor itt az idő az eszünkbe vésni; a stúdió az utóbbi években olyan fejlődést mutatott be, hogy elképzelhető, hamarosan új királyt koronázhatunk a horror műfajában.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#11
#10: +1
#10
#9: Akkor miért nem azokon a jobb helyeken vagy ? Nem értem....
#8
#7: Meghagyták nekünk az időt, hogy írhassunk róla blogot, valamint nem csinálnak rush teszteket. Cool? Szerintem igen és kifejezetten jó a teszt, de ha szerinted nem, akkor Elon Musk szervez utakat a Holra és az kipróbálhatnád. Jaj, csak nehogy felrobbanjon az a fránya rakéta, amikor rajta ülsz.
#6
#5: Ami késik, nem múlik és később még lehet, hogy tetszeni fog a jó grafikás változat is. Ne nézd végig youtube-on és ahol látod, hogy spoilereket írnak, azt ne olvasd el. Ez eddig nálam mindig bevált. Jó játék = később is ugyan olyan jó játék.
#5
#4: Sajnos én is így tudom. Pedig készülhetne belőle egy pixelgame verzió, hogy elbírja az XOX.
#4
#3: Én is úgy tudom, hogy az óta sem merült fel, hogy One-ra valaha is jönni fog.
#3
Valaki hallott olyasmit, hogy ez játszható lesz esetleg valamikor one x-en? Gondolom soha.
#2
#1: Akkor neki kezdek ha már ilyen szépen helyre rázták optimalizálás terén.
#1
Érdekes, hogy negatívumként élted meg a végén a katartikus harc elmaradását, mert nekem pl. egyátalán nem hiányzott a végéről semmi ilyen. Lehet picit húztam is volna a számat, ha beleraknak valami nagy, látványos végső BOSS harcot csak, mert miért ne. Jó kis cikk lett amúgy, leírja miért lett fantasztikusan jó ez a játék. Nem mellesleg a minap érkezett hozzá egy cirka 3.5GB-s patch, ami hozott magával egy részletesebb grafikai beállítási menüt, amivel jobban a gépünk "testére" lehet szabni a teljesítményt. Szóval aki az optimalizálatlanság miatt várt, sztem lassan ránézhet akár a game pass keretein belül.