Destruction AllStars teszt

PS5-exkluzív roncsderbi-parkour játékkal jelentkezett a Lucid Games, amire a PlayStation Plus-előfizetők több hónapon át ingyen lecsaphatnak. A végeredményt látva az utóbbi kezdeményezés igazán bölcs döntésnek bizonyult a Sony részéről.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#7
Szóval a játèk kula, de a mikrotranzakció az megy.
#6
#5: Boxon letoltam game passba. PC-n majd 4-5 +-2-3 év múlva fogom kb attól függ murder meg a kirpto piac..
#5
#4: No és toltad is a Control-t a múltkor, vagy csak örültél neki, hogy beesik?
#4
#3: Hát igen ekkora ember vagyok hogy egy személyben én képviselem a világ játékos vásárlóközösségét. Megérinthettek...
#3
#1: Azért azt tegyük hozzá, hogy a te vásárlásaid és a hozzád hasonlók után, édesmindegy hogy valami 1-9 pontos vagy 1000-20000 forintos, mert úgysem adsz érte egy garast sem, ha nem 300 Ft vagy alatta :)
#2
A játékból egy trailert láttam még korábban és különösen nem fogott meg az sem, de azt nem hittem volna, hogy ilyen rosszul sikerül. Gondolom most megpróbálnak majd belőle valamiféle fenntartható dolgot, vagy pénznyomdát csinálni és ha nem megy, akkor hamar lelövik. De ehhez azért kéne egy jó játék is, aminek nem az az egyik legfeltűnőbb tulajdonsága, hogy 2 óra alatt leuntad már benne az életed. De ez még az élvezetesebb része volt, a kinézet gyűjtős single player meg paywall mögött van. Ez így is fos, meg úgy is gagyi.

Kíváncsi vagyok mennyire lesz sikeres és hogy elkezdik-e fejleszteni a játékot, hogy jobb legyen, vagy szokás szerint így hagyják és amikor már nem tejel, akkor meg lelövik.
#1
Ilyenkor mindig megfordul a fejemben hogy csinálnak egy bukták ahelyett hogy pl egy Driveclubot multiplatformá tettek volna ami biztosan ennek a fosnak a bevételét sokszorosan túlszárnyalta volna és megusztak volna egy nagy égést