Curse of the Dead Gods teszt

Ezer kalandfilmből tudjuk már, hogy ősi templomokba alászállni nem veszélytelen vállalkozás. A Curse of the Dead Godsban mégis pontosan ezt tesszük – a kazamatákban sok kincs és annál is több halál vár ránk.
  • Írta: gorien

Kommentek

#8
A Hades-t már rongyosra játszottam, szóval megvettem és kipróbáltam ezt is. Nem bántam meg, remek játék lett, aki szereti ezt a stílust, az tegyen vele egy próbát.
#6
9??!! Az jó sok!
#5
#2: Sok egyéb rougelite minden tekintetben jobb mint ez.
#4
Sajnos nekem nem tetszett. A stamina rendszer nagyon rossz, nincsenek permanens fejlesztések benne, mert ugyan nyithatsz meg upgradeket akkor is csak 3 lehet rajtad. A parry is gyakran késik. Az első 3 templom után elvesztettem az érdeklődésem, és sajnos visszaváltani már nem tudtam. Inkább kalózkodtam volna le nem lenne oda 17 eurom.
#3
Noice, csípem a roguelike játékokat. Most lesz időm rá, sőt végre minden másra is, ha már karanténba vágtak.
#2
Érdekes, hogy pont a Hades nincs megempítve a cikkben, amikor sztem arra hasonlít a legjobban. Csakhogy sztem a Hades minden tekintetben jobb játék.
#1
Örülök h jó lett a játék. Biztosan ki fogom próbálni.
A tényleg Darkest Dungeonos látványdizájn alapból beszippantó (és ha csak feleannyira lesz addiktív a Halott istenek átka mint az említett game akkor már istenkirály :DD).
Remek cikk.