Outriders teszt

Az Outriders képében végre egy olyan játék érkezett, ami jócskán kiemelkedik a looter-shooter műfaj korábbi próbálkozásai közül - feltéve, ha éppen van kedve normálisan működni.

Kommentek

#11
Egy nagyon fontos tipp a játékkal kapcsolatban: hülyeség nagyon magasra rakni a world tier-t, mert hiába kapsz jobb lootot, xp-t nem kapsz többet. A jobb lootnak hála magasabb szintűek lesznek a fegyvereid a saját szintednél, viszont a sebzésed nagyban a szintedtől függ, ezért kell még többet lőnöd az ellenfelekbe, és a lőszer javító skilleden kívül a többi használhatatlanná válik. Elveszik a játék élvezetessége, ami leginkább a skillek használatából jön, és ami még élvezetesebb, amikor több játékos egymás képességét is ki tudja használni, és úgy tud aprítani.
#10
#3: Az otherworld-ös csóka szerintem a craftolás működését sem értette meg.
#9
Gamepass-szel játszva, ketten-hárman el lehet vele lenni. Se teljes áron, se egyedül nem ajánlom.
#8
jó lesz ez -75% leárazással 5 év múlva egy nyári akción :D
értem hogy vannak teljesen alap dolgok, amikben rossz, de vannak olyan dolgok, amik engem nem zavarnának, de mások amiatt szólják le, szóval egy átlag közepes játéknak tűnik, amire nem érdemes 60 eurót adni
#7
#6: for $ reasons... PC-n engem is érdekelne. Remélem idővel belekerül a PC-s GPU-ba is.
#6
Engem csak az érdekelne, ha már a starttól kezdve bele tudták tenni a pass-ba és van is cross play, akkor mi az anyjukért nem lehet pc-n is használni?...
#5
Akinek tetszik annak jó szórakozást.
Akinek hiányérzete van annak javaslom hogy próbálja ki a Remnant from the Ashes-t.
Szerintem kb tízszer jobb játék ebben a stílusban, tizedakkora költségvetésből.
#4
Kipróbáltam, mert benne van a GPU-ban de pár óra után letöröltem. Nekem is a Gears ugrott be elsőre a játékmenet alapján, ami nem volt pozitivum számomra. A Gears-el sem jöttem ki, de ha valakinek az tetszett, akkor valszeg ezzel is el lesz.

Aki esetleg belevág annak javaslom, hogy a legelső a beállitásokban a kameramozgás átállitása legyen.
Mire rájöttem, hogy azt ki lehet kapcsolni, majdnem behánytam az átvezető animációk alatt a motion sickness miatt...
#3
Vegre egy jo teszt a jatekrol, es nem az otherworld fele vallalhatatlan frocsoges. Imadom egyebkent a jatekot, a grafika helyenkent tenyleg elavult, viszont a jatek vegenel valami eszmeletlen csodalatos reszel vannak benne csak kerestem az állam, rise of the tomb raider romjai ugrottak be nekem elsore:)) En nagyon szeretem peldaul a gears of wart, de szerintem ez jatekmenetben elvezetesebb talan pont azert mert a fedezeket joval ritkabban kell hasznalni es arra kesztet a jatek hogy kokemenyen odapiritsal az ellensegnek. Az is tetszik benne hogy okosan kell hasznalni a skilljeidet es tenyleg kell koncentralni, de kozben az elvezeti faktor is teljesen megmarad. A legendary fegyverek pedig nagyon betegek. Tuti jatek mindenesetre.
#2
Jó leírás, köszönjük. Én series-S-en játszom, eddig szerencsére csak egyszer dobott ki. A grafika néha valóelég gyenge, és az átvezetőkre mindíg eltünik a sisak az emberünkről. Játék közben az ugrás és a gránátok használata hiányzik nagyon, de lehet ez csak a sokszáz óra Gears miatt van. Adok még neki esélyt, mert van benne valami ami megfog. A boss-ok nekem rohadt nehezek, de lehet, hogy már öreg vagyok... :-D
#1
Sajnálom, hogy ennyire felemás lett a játék! Van, amiben utcahosszal lekörözi a konkurenciát (pl. loot rendszer), másban viszont olyan bántóan amatőr megoldásokba ütközni, hogy én szégyellem el magamat a készítők helyett.