Returnal teszt

Selene űrhajója romokban hever az isten háta mögötti Atropos nevű bolygón, ahol minden bokorban veszély leselkedik rá. Ráadásul kezdi elveszíteni a józan eszét, és még a halál sem jelent számára kiutat ebből az őrületből.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#22
#20: Imádom a pöttyöket. Alig várom, hogy Microra is kijöjjön valami pöttyröpködős game.
Na, de komolyra fordítva :a Microsoft megen le van maradva játékkiadás terén. Csak azért dühít, mert ez a két Sony ex, ami kijött eddig, pont olyan játékok, amik érdekelnének engem is, XOX tulajdonost. Má' kezdek megharagudni Philre!
#21
#20: "játszol egy játékkal és ha pár óra után az összkép egy szürke mosott szar, akkor ezt szokták mondani"

Már bocsánat, de ennek mi köze a "Nulla egyediség"-hez ? Az hogy tesztik ( szép ) a grafika az megint egy más kérdés, ha estleg valakinek nem, OKÉ. De az hogy nulla egyediség... azért mert már mindenből van hasonló. Kb. 150 csillió scifi játék meg film van, sose látott új látványt nem nagyon lehet kitalálni... amúgy nem lehengerő a grafika, de hangulata ( főleg a különböző területek mássága ) pont hogy elég egyedi összességében.
#20
#19: Teljesen mindegy mit kifogásolnak, valakik mindig hisztiznek. Általában ugyan azok. Nos, ez úgy működik, hogy játszol egy játékkal és ha pár óra után az összkép egy szürke mosott szar, akkor ezt szokták mondani (ez egy példa volt). Egyébként megfelel ennek a játéknak a kinézete teljesen annak, amit a next-genre jósoltak a hozzáértők a gépek teljesítménye alapján. Hasonló, mint volt, csak marha sok részecskével, tehát ilyesmiket lehet várni minden játékban, hogy minden egyes képkockán 10 millió pötty repked.
#19
#18: Egyetértek. Ez abszolút nem az én játékom ( túl béna és türelmetlen vagyok az ilyesmihez ) de pont ezt kifogásolni…..
#17
Hat mondjuk megveszed 25ert és elpasszolod kb 20-22ert az azért nem olyan vészes. Pláne ha jó élmény a vége. Ha meg frankon bejön és többször is kiporgetned akkor szerintem simán meg is éri.
#16
szep jatek, de ennyi. az ara borzalmas...
#13
Első trailer alapján nagyon érdekelt és gondoltam is hogy elorendelem. Aztán a gameplay valahogy elijesztett, egy kicsit lassabb, maszkalosabb játékra számítottam, illetve szerettem volna. De nem tűnik rossznak, majd később használtan vagy akciósan lehet h beszerzem. Meg hát nemsokára jön a resi8, az még igencsak érdekel ;)
#12
Viszont kurva jó a soundtrack - je, ez a Boby Crlic állati színvonalas zenét rittyentett alá.
#11
Én nállam már ott elvágta magát ez a játék ,hogy ugye lezuhan egy idegen bolygón ez idáig még oké izgalmas is .

De neki kezd rohanni olyan sebességgel mint egy kocsi de még a falak is automatikusan kinyílnak semmi titok vagy gombnyomás csak futás és darálás na ez a halálom a mai játékoknál ki is nyomtam kuka ... A Racketet ezerszer jobbnak tartom ...
#10
Totál érdektelen játék. Majd egy év múlva PS+-ba tökéletes lesz.
#9
#8: Videók alapján egy roguelike játékot megítélni olyan olyan mint egy kacsa lelkivilágát felmérni a hápogása alapján.
#8
Az első videók alapján ez egy végeláthatatlan hentelés, aminek van egy viszonylag érdekes története az időhurokkal. De állítom, hogyha nem Sony cím lenne, sehol nem érné el a 8 pontot. A látványon kívül semmi olyat nem nyújt, ami kiemelné a mezőnyből. Rendben, hogy mindig átrendeződik a térkép, de az ugyanolyan ellenfelek csak dőlnek az ember szájába. Kétlem, hogy ez a játék 10 óra után is lehet érdekes, de ne legyen igazam, semmi bajom a Sonyval, sőt.
#7
Jelenleg a Demon's Souls platinázása zajlik nálam, ha azzal végeztem jön a csoki pókember és lehet utána ez a játék fog terítékre kerülni. Talán addigra megkapja a maga javításait is a játék.
#6
szerintem nagyon rosszul áll ennek a játéknak a tps nézet
#5
Én mondjuk 64 júróért vettem dobozával, szal a továbbértékesítést is beleszámítva, gondolom nem lőttem mellé...
#4
#1: Nem válasznak szántam, csak félrenyomtam.
#3
#1: Reméljük tényleg egy 8.5 -ös játék és aki megveszi, nem fogja megbánni. Bár ez a 70€-s árazás nagyon nem szimpatikus.