Resident Evil: Village teszt

Három évvel járunk a Baker-házban történtek után. Ethan Winters új életet kezdett, de úgy fest, hogy a múlt árnyai nem hagyják nyugodni, ráadásul ezúttal a kislánya élete forog veszélyben, szóval nincs más választása, mint ismét fegyvert ragadni.

Kommentek

#74
"Furcsa falunapok voltak ezek!" XD
#73
NorbiiiModerátor
A 7 is jó volt, és ez is, már a vége felé vagyok szerintem.
#72
Ha a 7 jó volt, akkor ez űberfasza. Simán túllépet az elődjénél egy színesebb, gazdagabb, látványosabb környezetben.
#71
#69: Teljesen egyetértek, régen láttam ennyire jó játékot. Végig fenntartotta az érdeklődést, a kidolgozottság és változatosság brilliáns.
#70
Szerintem a 9pont egy nagy baromság kb.7-8 közé lőném be, mert annyit ér, ez már csak a címében RE nekem egyszerűen nem adja azt a hangulatot amit megszoktam a címtől.
#69
Én mostanra végeztem Standard fokozaton, 14 és fél óra alatt. Nem siettem el, szinte mindent megtaláltam amit lehet hogy majd hardcoron simán végig tudjak menetelni rajta. Hardcort is elkezdtem már és jobb is volt hogy standardon kezdtem, mert így pár plusz stukival gazdagabban indúltam ami jól fog majd jönni.

A játèk maga zseniális lett számomra minden tekintetben. Kicsit akció dúsabb lett mint a 7 ami kellett szerintem, hiába ment a horror faktor rovására. Így is voltak benne nagyon komoly jelenetek amit a horrort erősítettèk. A babás rész baromi jó lett mint horror faktor. Nagyon jó volt hogy végre Resihez méltóan adtak az ellenfelek kidolgozására, nem csak valami taknyok támadtak rám amiknek max a mozgásuk vagy a karjuk más. A főgonoszok szintúgy királyak lettek és szépen ki lettek dolgozva a harcok és a videók is, ahogy a karakterek is. Tetszett hogy onnan folytatták ahol abba hagyták a 7-el és egy kerek sztorit tettek össze a végére. A Chris-es vonal, nah azon beszartam hogy lehetett ha kis időre is játszani vele. Igazából sehol nem tudok belekötni a játèkba, nekem iszonyatosan átjött mindenestűl.

Remélem pàr év múlva jön a folytatás és folytatják ezt a sztori vonalat. Bàr szerintem biztsora lehet venni hogy jönni fog egy ilyen rész után.

Gratula megint csak a capcom-nak! Mindig hozzák a kötelezőt és még többet is.
#68
#67: Megvan. 18 óra a ps menü szerint.
#67
#66: Közel 12 óra volt hardcore-on a játékmentésem szerint.
De ez tiszta játékidő amiben nem számolja hány load és egyéb volt. Ps5 menüben hol van hogy mennyit játszottam??
Egyébként szombat délelött kezdtem. Asszony nem volt így nyugodtan toltam szombat vasárnap egész nap. Az olyan 20 óra. Hétfőn este pedig végeztem az még olyan 1-2 óra.
#66
#63: Hány óra alatt végeztél?
Én a mentés szerint 8 óra közel 9 a Ps menüben 12 mutat. A szeműveges kalaposnál vagyok ahol az új fúrós dögök jönnek . Már nem hiszem, hogy sok van hátra mivel megvan mind a 4 fő bizbasz. Azért nagyon jól felépített pályarészek vannak ahogy halad a játékos felfedezve egyre jobban berántja az egész világ ami közben kibontakozva varázsol el mennyire jó különböző részei vannak.
#65
#64: Angol nélkül is fel lehet fogni bár úgy összerakni a képianyagból hogy miért van vérfarkas meg vámpír a játékban hát... Kisérletek.. :D
#64
NorbiiiModerátor
#63: Köszönöm szépen, örülök, hogy mind a két játék bejött neked. :) A hetediket akkor lehet kipróbálom.

"Aki nem érti a sztorit angolul, annak mennyire lesz élvezhető? "

Itt mit gondolsz? Köszi.
#63
#62: Persze van emlékeztetó de a 7 is baszott jó stuff.

Most értem a 8 végére. Frankó volt, minden igényt kielégítve. Jöhet a 9 illetve a kiegek. :)
Megéri a 9 pontot lazán.
#62
NorbiiiModerátor
Megéri úgy kitolni a játékot, hogy a hetedik résszel (még)nem játszottam? Mert ugye ez folytatás.

Aki nem érti a sztorit angolul, annak mennyire lesz élvezhető?

A videók meggyőztek, a Resi 4-et pl imádtam, viszont a belső nézetes kamerát nem kedvelem annyira, horror játéknál meg így duplán ijesztő lesz. :D

Köszönöm.
#61
Featured Subject:

Target Name : Doctor Miranda

Alias : Mother Miranda

Alias : A Lidérc

Alias : A Rém-Doktor

Alias : A Dögkeselyű

FASZRA-HÚZVA! :)

MISSION COMPLETE!


10/10
#60
Subject....

Target name: Karl Heisenberg....

alias: A Farkas....

alias: A Herceg....

alias: A Halálgyáros....

alias: A Rozsdásfogú-Frankeinstein korcs-faszszopó.

Faszra húzva....:)
#59
Tegnap este értem a játék végére, nekem 15 óra volt. Összességében szerintem megérte a pénzét, jó kis cucc, szép és hangulatos. Amin meglepődtem hogy egy rtx 2060-as laptopon is szépen futott RT on-nal, és nem adta a “felszálló vadászgép” hangot a lapos.
A babás lordnál a föld alatt az a babaszörny nagyon para lett, tiszta Silent Hill feelingem volt. :O
#58
#57: Nem megy át rajta a tempest. Semmilyen külső hangkártyán/fejhallgató AMP-n nem megy át, direct mód pedig nem működik konzolon. T3D jelenleg csak kontrollerbe dugott fejhallgatóval illetve pár wireless megoldással működik.
#57
#56: Ha ennyire lényeges a fejes akkor lehet érdemes elgondolkozni mellé egy erősítőn pl a Blaster x g6 ,ha jól rémlik elég jónak mondják. Én is majdnem vettem amikor Apex őrületben voltam közel 2 ezer órára , de végülis a hifi fejhallgató is bőven jó volt, hogy jóval előnyösebb legyek a nyítottal ahogy mondod főleg az előzőkhöz képest .
#56
#50: Nyitottak a legjobbak játékra, van tér nincs bezártság és természetes a hangzás.:)
Én egy Akg k712 Pro-t nyúzogatok ha fejesben kell játszani viszont azt sajnos a dualsense képtelen rendesen meghajtani és halk így nemrég újítottam be Tempestes játékokra egy Phil Fidelio X2HR-t mert mindenhol ajánlgatták hogy bitang, az is.:)
#55
#52: Én még csak most daráltam be Lédi Dít, azért ennél a harcnál már érződött a RE feeling ezzel a kreatúrával mint régen a T vírus mutációi.:)