Ninja Gaiden: Master Collection teszt

Egy teljes generáció kihagyása után tér vissza a Ninja Gaiden-sorozat, igaz, csak egy új kiadás keretein belül. A csomag nem ígért sokat, éppen csak leporolja a korosodó darabjait a szériának.

Kommentek

#5
#2: Ez tökéletes válasz!
#4
Szerintem is le lehetne pontozni. Attól, hogy több éves játék, még lehetne értékelni. Elvileg ezen az oldalon olyan emberek írják a teszteket, akik azért konyítanak valamit a videojátékokhoz. Az ő értékelésüknek általában jobban hiszek, mint egy random Kis Pistának. Ezért szeretem én is a pontozást. Meg úgy izgalmasabb is elolvasni a cikket, hogy kiváncsi vagy, vajon hány pontot fog kapni egy adott játék. De persze ez csak az én véleményem.
#3
#2: +1

Néha egy egész cikket elolvasni túl nagy idő és energiára-ráfordítás pár ember számára, így már az utolsó bekezdést sem akarják külön átolvasni.

A pontszám szvsz a legkevesebbet mondó és legszubjektívebb eleme egy értékelésnek. Én még azzal is kiegyeznék, ha sehol sem lenne ezentúl és a továbbiakban megszűnne. Pro/contra értékelés és egy rövid 3-4 mondatos különálló összegezés, aztán csókolom.
#2
#1: Miért annyira fontos itt néhány embernek a pontszám? Persze, akk nem kell elolvasni a tesztet, az ember látja a pozitív/negatív dolgokat meg kap egy pontszámot, h el tudja helyezni a saját 10-es skáláján.
Ott a verdikt a cikk végén, ha azt elolvasod, megkapod a választ azokra a kérdésekre amik a játékkal kapcsolatban érdekelnek.
Én sem pontoznám le a több mint 10 éves játékokat, mi értelme? Azok a játékok, ott, akkor, abban az időben megkapták a nekik kijáró pontszámot, ami ma nem lenne reális a mai játékokhoz viszonyítva, főleg h ezek a kiadások érdemben nem tesznek hozzá semmit az adott játék értékéhez, azon túl h kapnak egy kis ráncfelvarrást, h ne nézzenek ki annyira f.sul a mai kijelzőkön.
#1
Jo lenne egy pontszamot latni, ertekeljetek mar le a remastered verziot is! Ezt mar nagyon sokan irjak nektek es ti nem csinaljatok. A regi-ek kozul az elso jatekot se ertekeltetek, nincs mellette semmi! Ha tesztet csinaltok pontszamot adjatok mar a jateknak!