F1 2021 teszt

A legutóbbi Forma-1-es szezonok a való életben sem úszták meg a megpróbáltatásokat, de a Codemasters csapata a virtuális aszfalton is fokozza a drámát. Az F1 2021 egy vadiúj sztorimóddal csábítja a motorsport rajongóit.
  • Írta: szlav

Kommentek

#4
#3: Nem beszélve a highlights-ról ahol jó ha 15 fps van , 3-ból 2x kifagy, ( és pl. a logók eltűnnek a kocsiról ). Ez a rész nagyon gáz.
#3
Csapnivaló a játék. Karrier módban összekeveri az időmérős időket. Gyorsabb kört mentem mint a csapattársam és ő kapta meg az én időmet én pedig az övét. Az autók olyan mintha a pálya fölött mennének. Az aszfalt grafikai minősége egy nagy rakás szar. Egybefüggő szürkeség. Guminyom egy kettő van az egész pályán úgy hogy high grafikai beállításokkal játszom de ultrán sincs különbség. Az AI erőssége annyira pályaspecifikus hogy ha állandó AI erősséggel mennék akkor egyik pályán szarrá vernék mindenkit másik pályán meg tök utolsó lennék így állandóan állítgatni kell. A pályákat a 2020-as játékból invertálták át semmi különbség. Az új pályákat teljes egészében kihagyták, a spanyol pálya is a 2020-as nincs benne a módosított 2021-es vonalvezetés.2021-ben hogy mernek ilyen szart kiadni? Ez kb 5 évvel ezelőtti szint. Nem ajánlom senkinek. Pénzkidobás!!!
#2
Ez az alsó videó szánalmas :D
#1
Pontosan mi a lehúzás a podium passon, ha teljesen opcionális és vannak benne ingyenes tartalmak is?