Microsoft Flight Simulator teszt (Xbox Series X/S)

A Microsoft Flight Simulator PC-s változata egy évvel ezelőtt hagyta el a kifutópályát, most pedig megérkezett a teljes Földet felölelő repülőprogram újgenerációs konzolokra szabott verziója is - lássuk, milyen lett a végeredmény!
  • Írta: szlav

Kommentek

#8
#6: Azt sokan megköszönnénk :)
#7
darealModerátor
#2: ahogy GAMEROD is írta, azért az egész világot lemodellezni képtelenség lett volna.
photogrammetry sceneryként az egész világot meg képtelenség megcsinálni - még, de idővel úgyis meglesz :)) - , illetve alacsonyan repülve szerintem eléggé gáz a photogrammetry scenery.
valamelyik world update-be úgyis benne leszünk, szerintem Debrecen is kap némi szeretetet! :) (addig marad a HVFR :))
#6
darealModerátor
#3: megoldom, megpakolom a balcsit :)
Dunára is rakok valami static hajókat, de lesz/van valami addon, ami a hajókat, hajózási útvonalakat berakja. xplane-re is van ilyen, azzal még a kompok is a helyükre kerülnek és közlekednek is - arra is figyeltek, hogy ne tanker hajó legyen a komp, hanem tényleg komp :)
#5
A játékról pedig annyi, hogy várni kell néhány évet hogy kiforrja magát, több éves fejlesztési ütemtervek vannak még hátra, lesznek benne még vonatforgalomtól kezdve kondenzcsíkokon át minden. Jelenpillanatában buta mint a sár. Legalapabb kameranézetek, kamerás követések hiányoznak, nincs flight recorder - pedig ez már alap volt az előző részeiben, az AI Control tök hülye még mindig, kevés polgári repülőgéptípus. Azért már egy A330, A380 elvárás lenne, és a régi klasszikusok is. Persze most is beszerezhetőek innen-onnan, de csak konvertált vackok. Egyszóval kellenek még az évek. A legutóbbi frissítés pedig pff.. inkább nem mondok semmit, a teljesítmény jobb lett ugyan, de bosszantó dolgokat is okozott.
#4
#2: Európa még nincs olyan szinten kidolgozva mint az USA, csak mesterségesen generált épületek. Évekig folyamatosan jönnek majd a WorldUpdate-k. Egyébként a lent említett HungaryVFR-ben benne van Debrecen is.
#3
#1: Olyasmivel lehetne bővíteni esetleg a HungaryVFR-t, hogy a Balatonnál, meg a Dunán előforduljon néhány hajó? Mostanában szeretek a Balaton környékén repkedni, de zavaró hogy tök üres, hiába van 100-as értékre állítva. Érdekes hogy az FSX-be sikerült generálni minden vízbe hajóforgalmat. A tengerparti részeken pedig már megfelelő moddal valós menetrendszerinti hajók járnak valós külsővel.
#2
Nekem ez egy nagy csalódás, SS-en. nagyon elnagyoltak a városok, pl. Debrecenben hiányoznak a templomok, stb. minden csak messziről mutat jól. Néha jó körözni egyet, de azt a 100+ giga helyet másra is fel tudom használni, úgyhogy törölve lesz. De jó, hogy a GP miatt kipróbálhattam!
#1
darealModerátor
rajta vagyok, hogy megkapjam a marketplace accountomat, amint az megvan, gőzerővel elérhetővé tesszük a HungaryVFR-t Xbox-ra is :) ingyenes kiegészítő!
addig kis kedvcsináló hozzá:

https://flightsim.to/file/397/hungaryvfr-fs2020

LHSim LHBP reptér érkezőben van Xbox-ra, ez utóbbi fizetős! :)