Aliens: Fireteam Elite teszt

Nem lett túl szép vége annak, amikor legutóbb gyarmati tengerészgyalogosként szembeszálltunk a xenomorfokkal, de egy kooperatív Left 4 Dead-klónnal azért mégiscsak nehéz igazán mellélőni... ugye?
  • Írta: szlav

Kommentek

#30
#29: Ha az igènytelensèg fogalma abban merül ki számodra hogy valaki játszik egy nem közkedvelt játèkkal ès az egyeseknek bassza a csőrèt akkor igen, igènytelen vagyok. De akkor szint úgy mindenki más is mert olyannal játszik ami nekem nem tetszik. Csak èn nem gyalázom ha nem èrdekel, ennyi a különbsèg köztünk. Egyesek meg úgy viselkednek mintha kötelező lenne megvennie ès játszani vele... De ez is jó pár szór elhangzott ezen az oldalon csak ti rendkívül toxikusak vagytok. Tisztelet a kivètelnek.
#29
#28: Jó, de nem mindenki olyan igénytelen játékok terén, mint te.
#28
#26: Hú baszki, ezt most nagyon meg mondtad. Nèzem nèzem, sőt játszok játszok is vele veled ellentètben aki csak vègletekben tud gondolkodni ès kapásból le szaroz valamit amit max csak gameplay-ből láthatott.

"mit bánt az téged hogyha van 2-3 jó haver úgy egy miniclip.com játék is élvezhető és szerintem fos ez a játék?"

Ès ez a mondatod mi akar lenni? Èn sem vagyok a magyar nyelv tanok gyöngye de ez messze èrtelmezhetetlen. Tanulj meg fogalmazni aztán szórjad az igèt.
#27
#26: Ivós játék ( ha a tévében Győrfi Pál azt mondja hogy “oltás” inni kell ) is szar egyedül. Haverokkal meg lőrével is vicces :)
#26
#25: szüleid szobájába nyiss be és őket küldd el melegebb éghajlatra, te tizenéves..mit bánt az téged hogyha van 2-3 jó haver úgy egy miniclip.com játék is élvezhető és szerintem fos ez a játék? Nézz már rá, köze nincs az alienhez. akármilyen co-op lövölde de még a fortnite is élvezhető ha jó haverokkal együtt toljátok...
#25
#23: Ès igen, a fortnite-ot hagyom a gyerekenek mert ők voltak itt leginkább cèlközönsèg ès baromi nagy százalèkban gyerekek játszák, szóval mèg hazudni sem hazudtam.
#24
#23: Az hogy a fortnite-ot hagyom a gyerekeknek meg hogy lefosozok egy játèkot nulla játèkidővel szerintem teljesen különbözik egymástól.

Èn soha nem fosoztam le a fortnite-ot, sőt elismerem a sikereit a játèknak mert èn is játszottam vele kb 50-60 órát ès teljesen jó játèk ingyenes lètère. Sok fejlesztő csapat követhetnè a pèldájukat.

Ès igen bárkit elküldök melegebb èghajlatra ha faszságokat magyaráz az illető.
#23
#19: Nem értem, háborogsz itt mert valakinek nem annyira jön be , a másik cikknél meg “meghagyod a gyerekeknek” a Fortnite-ot.
#22
#20: Csak megerősítettem azt más szavakkal amit te írtál. Inkább csak felesleges volt rèszemről ahogy nèzem. :)
#21
#18: Ezzel maximálisan egyet tudok érteni (sajnos).
Anno mennyi órát elbaxtunk a 2D-s battle royale-ra ott...
#20
#14: Végig is kellene talán olvasnod előszőr a kommentet amire reagálni próbálsz, akkor nem írnál vissza nekem feleslegesen olyat amit már leírtam én is.

Ez így szimplán butaság a részedről. :-)))
#19
#18: Inkább a miniclip.com-on fossad az èszt, mert tuti hogy fèl msp- et nem játszottál vele.
#18
Én személy szerint sokallom az 5.5 pontot, mert ennél a szarnál miniclip.com-on is jobb co-op játékok vannak ingyen. Haverokkal meg MINDEN JÁTÉK JÓ.. ez nem egy jó játék ismérve hogy milyen jól elszórakoztok haverjaiddal, egy jó társaság minden fossal el tud lenni. Köze nincs az alienhez, de ti meghallotok a filmből egy fegyverropogás hangot és már tapsoltok és dobjátok a pénzt mint a fókák..
#17
#16: Èn úgy vettem èszre hogy insane fokon hiába 1 helyről özönlenek az alienek, jobban próbálnak kitèrni a lövèsek elől ès rendre mögèd kerülnek. Persze ez betudható annak hogy több az èletük ès a maradèk a hátadba tud kerülni de, ezèrt is mondtam hogy ott már taktikázni kell erőssen. És bőven van olyan helyszín ahol nem liba sorba jönnek.
#16
#15: 28 órám van a játékban, ennek saccra legalább a fele Intense fokozaton, Extreme-re viszont már kevés voltam randomokkal. Az Insane, amiről te beszélsz, az egyébként az ötödik, legnehezebb fokozat.
Ami pedig a nehézséget illeti: az AI nem lesz okosabb és érzésre ellenfélből sem lesz több, csupán a HP-juk és a sebzésük nő.
#15
Jah, ès tuti hogy a tisztelt tesztelő nem ment standard fokozat fölè, mert akkor nem írna akkor marhaságot hogy 100-ával jönnek liba sorba... Insane fokozaton már durván taktikázni kell ès mèg annál is van feljebb.
#14
#9: "Meg pl. olyan érvekkel jönnek hogy miért nem olyan mint az Alien: Isolation."

Mert talán ez egy multi tps shooter az meg egy single fps túlèlő horror... :)

Èn is szeretnèk látni vègre egy jó AVP folytatást meg egy jó Predator single játèkot + rimánkodok már vagy 10 ève egy jó Tenkaichi remasterèrt de nem fognak belefogni ha nem látnak sok sok pènzt a fejesek...

Pedig szerintem ha minősègi játèkokat gyártanának csak sokkal nagyon lenne a kereslet is... de a mai világban megfelel a tűrhető is csak hozza a pènzt... A többi lènyegtelen.
#13
#12: Nem tudom, èn megadtam volna a 6 pontot rá a fan faktor miatt, hiába kevès a tartalom meg a közepes grafika. Kèsöbb meg akár sok jó frissítèsnek köszönhetően akár mèg a 6-7 pont között is vègezhet.
#12
#8: Igazából ez a játék úgy van értékelve, ahogy megérdemli. A probléma inkább az, hogy ennél rosszabb játékok vannak általában magasabbra értékelve.
#11
A látott videók alapján igen hangulatosnak tűnik. Nekem hozza a második Alien film hangulatát.