WRC 10: FIA World Rally Championship teszt

Idén is a Kylotonn csapata kapta a feladatot, hogy játékot faragjon a ralibajnoksághoz. A brigád az elmúlt években ügyesen fejlesztette a szériát, lássuk, idén mit sikerült összehozni!

Kommentek

#4
#2: Szia,nekem csak a nyolcadik részig van meg a játék,de az nem tetszett.One x-en játszottam vele de szerintem valami nem stimmel vele….Nekem a hetedik rész jobban átjön.
Az volna a kérdésem,hogy a pályák változtak,vagy ugyanazok csak kicsit kipolírozva.Mennyi pluszt ad ez az 50éves rally mód?DLC-k vannak? Ha igen mondanál róla valami infót?
Most kellene valami jó kis Rally mert a dirt 2.0 dög unalom,a dirt 5 az az autós játékok szégyene, a project cars 3 …nekem bejön,de azért nnnna :) , most unalmamban a dirt 3 fejezem be fullra,meg nekiálltam a 7000.kilóméternek a wrc7-ben…:)
Jaaa meg szoktak tolni a wrc3. részét xbox360-on!Azt Mindnekinek ajánlom aki nem grafika buzi, meglepően összetett és kellenes kis játék!
Köszönöm ha válaszolsz!
SEGA
#3
#2: Köszi, én is hasonlóképp gondoltam. Jó lesz ez később valami jó leárazásnál.
#2
#1: Én megvettem a 10-et és játszottam a 9-el is. Tényleg csak políroztak rajta egy picit, annyit nem ad hozzá a 9hez, viszont G2A-n ~8500Ft körül behúzható.
#1
Nagyon vártam már a tesztet, remek cikk lett.

Jómagam kb. a Colin 2 óta nem találtam olyan rally játékot amit úgy élveztem volna mint azt. Dirt 1-5, Dirt Rally 1-2, VRally4, Gravel, WRC1-4, próbáltam én mindent, de kontrollerrel nekem egyik sem volt túl élvezetes. Aztán most nyáron megvettem a WRC7-et potom pénzért, és nagyon tetszett, így meg mertem venni a 9-et egy leárazás alkalmával. Azóta is napi szinten tolom, annyira jó. Persze én kontrollerrel, és segítségekkel megyek, de elképesztő módon élvezem, annak ellenére is hogy a tesztben leírt néhány hiba, hiányosság azért nekem is szúrja a szemem.

Gondolkodom a 10. vásárlásán, de nem tudom van-e benne annyi újdonság számomra hogy megérje. Én csak quick race-t nyomok, és csak gravel pályákat. A 9-ben a kedvenceim Mexikó, és Argentina, majd utána jön New Zeland. Ahogy elnéztem a 10-ben ezek pont kikerültek, de mi van helyette, ami gravel, és hasonló és új? Estonia, Chile? Az anniversary pályák választhatóak quick race-ből, és lehet bármilyen autóval menni rajtuk? Mert akkor jelentősen tovább bővülne a számomra érdekes gravel pályák száma: Catalunya, New Zeland, Acropolis, Kenya.