Lost Judgment teszt

Akihiro Eharát szexuális zaklatás miatt állítják elő, alaposan megkavarja azonban a szálakat, amikor a bíróságon egy gyilkosságról is lerántja a leplet, amelyet egy időben követtek el az épp tárgyalt, kamerákkal is megörökített ügyével.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#7
Szarjanak sünt hogy nem hozták ki pc-re
#6
#5: Én már nem is tudom hányszor játszottam végig. Szerintem 5x minimum. Ez azért is furcsa, mert a Yakuza játékok amúgy nem jönnek be, kivéve ezt. Ez a Lost Judgement nagyon tetszik a videók alapján.

Köszönöm szépen az infót, de azt hiszem talán nem fogalmaztam túl egyértelműen, ezért elnézést kérek, de én arra lennék kíváncsi, hogy ez a Lost Judgement játék tud-e Xbox One X-en 60 fps-el futni.
#5
#4: Sleeping Dogs az egyik kedvenc játékom. Nagyon szeretem azt a cuccot, pedig eleve a városos open world játékok nem jönnek be.

Azt hiszem a Definitive Edition is 1080p 30 fps One X-en és csak a Series gépeken 60 fps. De ez 3 éves netes infó, nem tudom, hogy az óta bármi történt-e vele.
#4
#2: Én is nagy rajongója vagyok a SD-nak, szóval nekem is ezzel a kommenttel keltetted fel az érdeklődésem a játék iránt. Néztem róla gameplay videókat, és nagyon tetszik.

Meg tudná valaki mondani, hogy előző gen. Xbox One X-en lehet-e futtatni 1080p 60 fps módban a játékot? Úgy láttam Series S-en lehet.
#3
#2: Én is nagy rajongója vagyok a SD-nak. Ezzel meghoztad a kedvem a játékhoz.
#2
#1: Mivel én a Yakuza játékokkal nem játszottam és egyből a Judgmenttel kezdtem, ezért (vagy másért, nem tudom) nagyon bejött és az utóbbi évek legszórakoztatóbb játékának tartom! Nagyban hasonlít a Sleeping Dogs-ra, aminek én nagyon nagy rajongója vagyok. Ettől a résztől se várok kevesebbet.
#1
Pont a cikkben leírtak miatt jobb, hogy körökre osztott RPG lett a Yakuza. Lehet erről mindenkinek véleménye és lehet ezt szeretni meg nem szeretni... de eleve a Yakuzának van hét része (1-6 plusz a 0), ami ilyen, valamint két remake is az első kettőből. Utána jött ez a Judgement, amit én is megvettem és tényleg tetszik, de gond nélkül elmondom, hogy semmi újat nem nyújt a hét Yakuza részhez képest, sőt inkább gyengébb és még nem játszottam is ki az összeset. Lehet itt arról beszélni, hogy ebből, vagy abból a szempontból a Lost Judgment nem túl friss, vagy valami kis plusz esetleg ráfért volna, de a végén mindig ugyan az a sztori.

Sokan szajkózzák ezt a "jajnekem rpg lett a lyakuza, pedi ga zakcio a jó", amikor eleve látják, hogy az nem jó nekik. És nem jó a készítőknek sem. Nem a kiadó, vagy külső akarat erőltette rájuk, hogy az új Y más legyen, mint eddig és nagy szeretettel és szívesen készítették. De ez a vonal, amit a Judgment visz már egyszer ki lett maxolva és nem tudom hogyan lehetne ezt überelni azzal a kis költségvetéssel és azzal a tempóval, ahogy a stúdió egymás után készítik ezeket a címeket egymás után. Én sem mondom, hogy rossz és ezt a részt is megveszem és lejátszom majd, de én már nem ezektől várok újat, hanem a rendes Yakuza sorozattól és a Like a Dragon folytatásától, ami például nem egy 7.5 pontos játék.

Meg amúgy nem szeretem a konfekciósírást és fogadni mernék, hogy a legtöbben azok rínak az RPG-vé vált sorozat miatt, akik a régi akció részeket sem játszották végig, csak olvastak valamit az interneten.