Alan Wake Remastered teszt

Több mint egy évtized után ismét visszatérünk Bright Falls rémálomba illő kisvárosába. Ez a visszatérés azonban egyszerre nosztalgikus és keserédes, mert ugyan a külcsín megszépült, a belbecs érintetlen maradt.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#10
#5: A videókat elnézve a PC-s verzióban nem is lett nagy újítás, az arcanimációkon túl.
#9
"nem árt, ha tisztában vagy a fentebb felsorolt ihletforrásokkal és azok popkultúrára gyakorolt hatásával, azok hiányában ugyanis csak egy fapados harcrendszert és nem túl mozgalmas és izgalmas A-ból B-be sétálgatást kapsz."
Nemtudom, szerintem mindenféle mellékismeret nélkül is mozgalmas és izgalmas a sztori.
#8
Törölt felhasználó
#7: Köszi :)
#7
ShiftyModerátor
#5: Ebben igazad van, de ugye PlayStationön ez az első alkalom, hogy elérhető a játék, így nekik nem volt lehetőségük beszerezni.

A kuponhoz aktiválni kell a beállításokban, hogy kapni szeretnél marketing célú leveleket az Epictől.
#6
Törölt felhasználó
#2: Hol van kupon? Nekem nincs. Mert akkor kéne nekem is a Kena 29-ért.
#5
Törölt felhasználó
"Remedy lehetett volna annyira jófej, hogy aki már rendelkezik a játék valamelyik korábbi változatával, az kap egy ingyenes upgrade-et."

Megértem ezt a véleményt is, de ez a játék + az American Nightmare (legalábbis PC-n) Epic-en volt ingyen talán kétszer is, talán már Steam-en is volt ingyen és nem csak Humble, de más bundle oldalakon is kevesebb, mint 1 dolláros bundle részeként is "osztogatták" már, odaadták a Control-hoz is őket... Szóval annyira sok embernek meglehet, hogy akkor már szerintem nem érte volna meg elkészíteni.
#3
#2: +1 Köszi, úgyhogy lehet mégis beszerzem. :)
#2
Most van kupon epicen pluszban, így lehet 3000 forintot spórolni. Így 5280 forintért el is viheti, aki akarja.
#1
Tegnap próbáltam pc-n, maxon, nincs annyira számottevő különbség. De azért Alan Wake, az Alan Wake. Aki még nem játszott vele, itt az alkalom. Hatalmas gém!