Marvel's Guardians of the Galaxy teszt

Peter Quill és válogatott seggfejekből álló csapata űrkalózkodással tengeti mindennapjait. Az egyik küldetés viszont nem úgy alakul a Galaxis Őrzői számára, akik ezután egyik galibából csöppennek a másikba.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#15
#13: Majdnem...
Egyébként igyekeznek a fiúk, van discord, volt podcast is, tehát lesz/van arc az oldal mögött.

Amúgy a játékról: inkább az a dolog elkeserítő, hogy egy nem agyonhájpolt játék 2021-ben meg tudott úgy jelenni, hogy megjelenés előtt csak pár hónappal volt gameplay előzetes(abból is egy), és a kezdetektől fogva nem kell javítgatni. Játszható, és jó.
Aztán egy rakás AAA játék meg a béka segge alatt van, és lassan egy év után sem tudják úgy kijavítani, hogy élvezhető legyen, legalább egy alap szintet hozzon.
#14
#7: Nem maradt ki belőle a ,,pozitív" szó, egyszerűen egy eszes és vicces megfogalmazás volt, amihez végig kell olvasni amit írt. Aztán neked külön odaírta hogy ,,pozitív csalódása", hogy megértsd. Úgy képzellek el mint a baljós árnyakból egy pit droidot :D
#13
#11: Őszintén, nem követek más oldalakat nagyon. Ami engem érdekel azt itt is megkapom, csak frusztráló tud lenni, h alapvető dolgok nem működnek. Biztos pénzügyi okok miatt, nem tudom. Amit viszont tudok, az az, h ha lenne rá lehetőség, én szívesen támogatnám az oldal fejlődését, meg sztem vagyunk itt még így páran. Azok akik üzemeltetik ezt a fórumot, pénzt, szabadidőt nem sajnálva teszik ezt, és mindezt szinte ingyen, évek óta. Talán ennyit megérdemelnének.

Ez is egy kicsit magasröptűre sikeredett, bocsi Hanoi.:-)
#12
#11: Hát figyelj, a tökéletesre minek költeni? ;)
Én maradok. Habár az utóbbi hetekben jópáran eltüntek innen. Sajnos.
#11
#6: Es van valami javaslatod egy jobb oldalra? Mert valoban erzodik az oldalon, hogy erre utoljara talan a GFC elott volt barmi is koltve, azota meg csak a lelkes szerkesztok tartjak benne a lelket.

Ha van esetleg valami jobb, csak linkeld be ide.
#10
#8: Értelek. Na, akk adok egy jó tanácsot: ha meglátod a nevem egy komment felett, egyszerűen csak nem olvasod el.

Normálisan megfogalmaztam egy véleményt. Itt vagyok az oldalon lassan 10 éve, én így látom a dolgokat. Nem kell velem egyetérteni, de ezt meg lehet normálisan is fogalmazni. Miért kell ilyen fölényes stílusban mindjárt nekem esni?
#9
#7: Minek ide szerkesztés gomb?! Itt vagy nekünk te, nyelvtan náci barátom.
Ígérem, innentől kezdve megpróbálok majd odafigyelni a helyesírásomra, ha te megígéred nekem, h legközelebb nem kötsz bele olyan dolgokba, ami mindenki más számára egyértelmű.
Az oximoronért köszi, szép szó, rég hallottam. Mondok én is neked egyet: kontextus. ;-)
#8
#6: Hát ez most nagyon magasröptűre sikerült, szerencsére nem hozzád szabják az oldalt, így nem is lesz kár érted.
"Kár, mert szerettem ezt az oldalt, de egyre többször fordul meg a fejembe, h ideje váltani" -ne halogasd, tedd meg most azonnal. Mert ezek az érzelmi kirohanások rajtad kívül senkit nem érdekelnek, vagy szeretnéd, hogy marasztaljon valaki?
" Ki kell mondani, az oldal haldoklik, hétről hétre haldoklik" - annyira haldoklik, már 10 éve ki kellett volna halnia...
"Hol vannak már azok a cikkek, amelyek alatt több száz hozzászólás virít?! Amiket több mint 20 perc volt visszaolvasni." - na igazából erre szeretnék reagálni - mert ennek semmi értelme, több száz hsz egy cikk alatt a semmiről kb, mert mást se lehetett olvasni, amikor néhány gyökér csak csinálta itt a feszültséget, játszotta az agyát, meg tolta a fellengzős dumát. A semmiről, mert konkrétan ahol 100 hsz volt, bele se fogtam a hsz-ek olvasásába, mert 99%-ban csak a sz**ágás megy. Inkább legyen 5 hsz amit tartalmi mint 100 aminek semmi értelme.
#7
#6: "Ez a játék az év egyik csalódása számomra."
Mesélj, csoki, ez hol összetett mondat? A kontextus alapján sejtettem, hogy kimaradt a "pozitív" szó, nem kellett hozzá zseninek lenni, de még úgy is borzasztó furcsán jött ki, pláne a meglehetősen magyartalan, de áltánosan elterjedt "pozitív csalódás" szóösszetétellel/oximoronnal, ezért kekeckedtem egy kicsit.
Ez a felsőbbrendű duma az értelmezési készségről pedig nagyon gáz, pláne, hogy a ragozás a jelek szerint nem az erősséged (a kettőtől az inkább kettőnél), de hagyjuk inkább, ez "manapság egyre gyakoribb", ahogy esik az oktatás színvonala.

Ugye, mennyire gáz a "manapság egyre gyakoribb, hogy nálam hülyébb/nehezebb felfogású/stb kommentelők vannak" típusú duma?
És akkor úriember voltam...
#6
#3: Mindig meglep, h itt páran mennyire nem tudnak értelmezni 2-től több összetett mondatot. Ez manapság egyre gyakoribb, mindent külön ki kell emelni, körülírni, h érthető legyen.
Nagyon más közösség alakult itt ki egy pár éve. Esküszöm élvezet néha rászaladni egy két ismerős arc kommentjére. Yanez, FranckBlack, Yami, Daks, Songoku(na jó, viccelek:D). Kár, h őket egyre ritkábban látni errefelé.
És erre az egészre rátesz még egy lapáttal, h az oldal is k.rva "bugos" mobilon már évek óta. Lassan minden második cikk komment szekciójára kattintva, valami harmadrangú kecske szimulátor galériája nyílik meg. Kár, mert szerettem ezt az oldalt, de egyre többször fordul meg a fejembe, h ideje váltani, és ahogy észrevettem az utóbbi időben, nem vagyok ezzel egyedül. Ki kell mondani, az oldal haldoklik, hétről hétre haldoklik. Hol vannak már azok a cikkek, amelyek alatt több száz hozzászólás virít?! Amiket több mint 20 perc volt visszaolvasni. Változnak az idők, tudom, de attól még sajnálom, h idejutottunk, főleg, h ezen az oldalon kívül nem nagyon látogattam más játékokkal foglalkozó fórumot.
#5
#3: Pozitív csalódása. Teljesen az ellenkező élményre számítottam a játékkal kapcsolatban.
#4
#2: +1 mondjuk a végére már picit vontatott lett számomra ,de amúgy a 16 óra végigjátszásból csak a repülős részek voltak gyengék , viszont a helyszínek változatossága kárpótlást nyújt az egyszerű pályafelépítéseire. Aki filmes annak valószínűleg még jobban fog tetszeni.
#3
#2: Egy nagyon jó játék, ami ráadásul tetszik neked, rossz marketinget kapott és ettől az év csalódása számodra? Na ez nekem új.
#2
Ez a játék az év egyik csalódása számomra.
Egyszerűen trailerek és előzetes gameplay-ek alapján annyira semmilyenek és csúnyának tűnt, hogy a legkevésbé sem keltette fel az érdeklődésemet.
Ennek ellenére a játék jól néz ki, azonnal beszippant és végig tartja a szintet.
Nagyon igényes munkát végeztek a fejlesztők, le a kalappal.