Farming Simulator 22 teszt

Három év elteltével újabb résszel bővült a közkedvelt mezőgazdasági szimulátor, ami számos újdonsággal igyekszik lekenyerezni a földművelés rajongóit, valamint megindokolni az idén kicsit borsosabb árcédulát.

Kommentek

#8
#6: Hello! Én betonozni mennék... Megoldható? XD
#7
#4: Lövöldözni, robbantgatni azért más, mint órákon keresztül oda-vissza vonatozni egy kietlen parcellán 15kph-val. :) Előbbi legalább virtuálisan szórakoztató. :)
Persze kinek mi. Mint mondtam, semmi bajom a játékkal. Az csak pozitívum, hogy ennyien jól szórakoznak vele.
#6
#4: Pl,: Délszláv háborúba, mostaniak közül Szíziriába vittek ki pénzért szervezetten 'túristákat' lövöldözni.. Szóval, ha valaki szeretne felásni egy kertet.. hozzám jöhet. Meg nevelheti otthon a palántát, és nálam kiültetheti, gazolhat.
#5
#3: Ne már. Akkor nem is kell...
#4
#1: Hát ez olyan mintha bármelyik lövöldénél azt mondaná az ember hogy ki az a hülye aki a csatamezőre kívánkozik. Élőben ( még ha nem is hal meg az ember ) szerintem azt az “élményt” se tapasztalná meg szívesen az ember. Játszani azért nagyon más.
#3
#1: Valójában egy tycoon játék, 90% menedzselés, maga a kétkezi munka a játék elején van egy minimális.
#2
#1: Ennek ellenére sokan szerelmesek a mezőgazdaságba és a "traktorokba",
Pl a kisfiam. Én szintén lenyomtam pár évet kukoricakapálással, szénagyűjtéssel és kaszálással eltöltött szünidőkkel, úgyhogy tele a tököm az ilyesmivel, de ha kicsit nagyobb lesz a gyerek, veszek neki egy ilyen játékot.
#1
Sajnos tapasztalatból tudom, hogy valami elképesztően monoton, unalmas, kimerítő és lélekölő munka a mezőgazdaság. Biztosan minőségi a progi, de el nem tudom képzelni, mitől olyan sikeres ennek a vért izzadó pokoljárásnak a szimulációja. :) A vidéki szenved vele élőben is eleget, a városi srácokat meg mi a f***ért érdekelné ez a mucsai siralomház-életmód? Rejtély. :)