Battlefield 2042 teszt

Idén ismét a nem túl távoli jövő hadviselésébe enged betekintést a Battlefield-sorozat, azonban az új rész indulása olyan katasztrofálisan sikerült, hogy a cím mögötti évszám nyugodtan lehetne akár 2077 is.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#20
#19: aki var az nyer, ketszeresen is. csobban kapja es (talan) javitott verzioval jatszhat. tehat jobbat, kevesebbert. mondom ezt ugy hogy eddig mindig elorendeltem a BF-eket, vagy megvettem elso nap, de itt mar a open beta is olyan szar/ronda volt hogy asszem maradok a BF5-nel. majd talan a BF6 jobb lesz!
#19
#18: 50%-os árzuhanás biztos nem lesz, pár ezer miatt meg nem érdemes várni ennyit.
A portalon elég jó meccsek vannak a klasszik mapokon.
#18
#15: két hónap max és olcsóbb lesz,de van egy olyan érzésem,hogy már kari előtti héten leviszik. BF1 három hét és olcsóbb volt,BF V is kettő. Tudom,mert előrendeltem és lestem is.
#17
Nagyon jó,mikor az 5.1 hang körbe körülöttem befagy és Dolby digital recsegés bö,böl a csata közepén. A grafika meg van ahol raytrace -el szines szagos,máshol meg a ház mint valami steril lapokból álló doboz. S így tovább...
#16
128 fős nagypályás multi full felesleges
#15
#8: Egyedül úgy éri meg ha megvárod a leárazást, de az minimum fél év, és az sem drasztikus.
Használtan olcsóbb venni valakitől, de én egy játékra nem tudnék várni plusz fél évet, mondjuk nincsenek is hegyekben kb 5 játék van amit néha beteszek a gépbe, meg ugye ps5-re nem sok durranás érkezett.
#14
#10: Az FC6-hoz nem tudok hozzászólni, majd ha Tesco gazdaságosban meg lehet venni az Ubi-val kapcsolatos elvárásaim és tapasztalataim miatt.
A Valhalla-t próbáltam azok után, hogy az Origins-t még a régebbi AC-k után is a legjobbak közé sorolom, mig az Odyssey már csak egy pofátlan lenyúlása volt az előzőnek.

A Valhalla meg ugyanez, nem mutatott fel semmi újat, más szereplők, más kor és más helyszin, de ugyanaz a szokásos grindingolós, foglald el a 20. kolostort, vadászd le a 30. rend tagot, tereld haza a kecskét, találd meg az 50. eldugott kincset tipusú játék, amin az Ubi nem tud vagy akar tullépni.

Ha neked bejött, semmi gond, jó játékot hozzá. Nálam már csak arra jó, hogy tucatjátékok mellé berakva, "ha nincs jobb, akkor majd ezt is kirpóbáljuk" alapon olcsóért egyszer megérte.
FC6 látatlanban ugyanerre a sorsra fog kerülni....
#13
A battlefield 4 volt nekem a nagybetűs battlefield.
Nagyon komáztam, csak így visszagondolva sok volt az idegeskedés és nem csak ebben a játékban, hanem úgy minden online játékban.
Már nem kérem az ilyesmit.
Kanapé Rambók, meg a csalók, a kamperek stb....
#12
#11: Ennek ellenére, én legalábbis, jól elvagyok vele. Mondom ezt úgy, hogy az 5 pl nem tetszett nekem sem, de ez a 6 jó lett.
#11
#10: Jók hát, de mire? Tisztességes iparos munkák, de egy utolsó szakadt olcsó indie játékban több játékmechanikai kreativitás meg atmoszféra van mint az Ubi játékokban..
#10
#3: Nem értem mit Ubisoftozol, mikor a FC6 jó lett, a Vallhalla szintén. Oké, hogy nem durrantottak új dolgot, de a maga nemében bizony jók. Ez, meg a Vanguard egy fos.
#9
#8: Torrentoooo

Mellesleg, hiába nincs történet minden előforrást belefektettek a multiplayerbe. Csak nem látjuk azokat az erőforrásokat a játékban.
#8
#7: Mivel a multi engem 2 percig se bír lekötni, ezért igen. Mondjuk 30 rugót sose költöttem még játékra és nem is szándékozom.
#7
#4: Konkrétan egy multis játékból hiányzik a kampány, szuper, értelek.
30 rugót kidobnál 5 óra kampányért, megéri.
#6
#4: Azért ne felejtsük el, hog ez elsősorban multiplayer játék. Az első pár részben sem volt story mód. Én is szeretem ha van egy jó kampány, de azt biztosan nem a Battlefield-ben fogom keresni(a Bad Company 2 egy fura és megismételhetetlen csoda), vannak erre más fps-ek. Egy MOBA játéknak sem veted fel a single hiányát, hiszen nem arra készült.
#5
#4: Amerre halad a világ, ha az Ubi tényleg új Splinter Cell-ben gondolkodik, tartok tőle, hogy az is egy "csak multis" battle royal lesz.
#4
Még ha játszanék is multiplayert, akkor is már legalább 6 éve meguntam volna ezeket az egy kaptafára készülő, futószalagon gyártott klónokat. Itt most a cod-ról is beszélek, nem csak erről. Tudom, hogy valaki szereti a multiplayert (qrva sokan), de nekem mindig is fontos volt, hogy egy játéknak legyen története, karakterei, akiket lehet kedvelni, gyűlölni stb. De nem az, hogy kihagyják a sztori módot a kibekúrt multiplayer miatt, mint mondjuk a Black Ops 4-ben. Hol vannak az olyan zseniális játékok, mint a Max Payne sorozat vagy a Jak and Daxter, Metal Gear Solid, Sleeping Dogs stb. multi nélkül? Nincs baj, ha egy játékban van multi, de csak arra építeni az egészet szerintem nem túl szerencsés, főleg ennyi év után.
#3
#2: Igaza van kollega Úr!
Bár szeretem a sorozatot, (a multi sosem jött be) de szerintem is kezd el-Ubisoftosodni a kiadó, és csak nyomja sorozatban az igénytelen, egyebsorozatokat.

Remélhetőleg lesz egy-két nagy bukás belőle, hogy újra nekiálljanak minőseget gyártani.
#2
Ideje már beszántani ezt a sorozatot is ... Új nevek kellenek és abbahagyni ezt a csak Multira építkező agyatlan lövöldét .