2021 legjobb játékai - szerintetek

A korábbi évekhez hasonlóan tavaly is megszavaztattuk vetelek az elmúlt tizenkét hónap legjobb játékait. Tizenöt kategóriában kerestük a legnépszerűbb címeket, lássuk, hogy mire jutottatok!

Kommentek

#13
És persze a Lost Judgment!
#12
#11: Végül Dhampir sanctified slayer inquisitor lett :)
#11
#10: Oksi, köszi az infót és tanácsot is, így nyugodtabb vagyok akkor :D karakterkészítésnél ha a sajátomról van szó akkor valami paladin, inquisitor vagy undead hunter szerűség ha van az nekem jó lesz
#9
* kipróbálni, eddig azért maradt ki mert mindenhol azt olvastam nagyon bugos, és féltem hogy úgyjárok mint annó egy arcanum mentésemben 16 éve ( 120 órás mentés ment a kukába mert egy ajtóba beragadtam)
#8
#2: Ha ez jelent valamit én épp holnap fogom próbálni, szerintem egész nap nyomatom is.
#7
#2: Teljesen egyetértek a leírtakkal!
+ Biomutant-tal még csak az összehasonlítás gondolata is vicc szerintem ebben a kategóriában. Pathfinder WotR számomra nem csak az "év" szerepjátéka volt, hanem minden eddigi mást is vert. :)
#6
Hát 90%-ban nem értek egyet az egész végeredménnyel XD de jólvan az úgy... Érdekesek az emberek...
#5
#4: Gondolom inkább arról van szó, hogy a Nintedo nem egedi a megmérettetést egy kis hirportálnak, ami a nagy konzolos AAA játékokkal hasonlitaná össze az övékét.
Azért mégsem egy IGN, na.
#4
Mi történt? Az év platformja kategóriában a Nintendo Switch nem indulhatott? Kizártátok, mert kézikonzolként is működik, vagy csak simán diszkrimináltátok, mert túl jó a mezőnyhöz, ráadásul még kapható is? :D
#3
Azért kiváncsi lennék arra is, mennyi szavazóval érték el ezeket az eredményeket.
#1
Hát igen. A Resident Evil volt az egyetlen játék tavaly, ami ért valamit.