Lost Planet: Extreme Condition

Ahogy az lenni szokott az emberiség szép lassan felélte és lakhatatlanná tette szülőbolygóját, a Földet. Beindult a kolonizációs program szerte a világegyetemben, sajnos nem mindig voltak olyan fényesek az életkörülmények, mint annak idején a Földön. Az egyik ilyen bolygón az EDN III-on a hihetetlen hidegtől eltekintve megfelelőek voltak az életviszonyok, az emberiség el is kezdte a betelepítést. Sajnos azonban nem kellett hozzá sok idő hogy megjelenjenek a planéta ősi lakosai az Akridok...
  • Írta: Ca$h

Kommentek

#11
Ez a játék 9.7! Ha-ha-ha-ha-ha! Gyerekek, hát ennél különbet szarok!
#10
ez hogy kapott 9.7et...meg ha regi is....kb 6 annal tobbet nem er.
#9
En nyugodt ember vagyok,de a harmadik palyn tolom eppen es ez a boss megorjíttttt....mar majdnem szettortem a lemezt....aaaaaaaaaaaaaaaaaaa......sok fust lomha robot......kikeszit
#8
#7: Hülyeségeket beszélsz ember a tps gameknél szinte nincs is könnyebben iránymutató kivéve a Resiket , na azoké tényleg tré de azt is meglehet szokni .
Én már kitoltam a 2.-at és bátran mondom nagyon egyszerű irányítani ezzel spec most játszom . Annyi van h néha nem tom h mi van akkor megnézek egy vidit azt csá a semmi gond nincs ezzel .
#7
Ma kipróbáltam ezt a játékot. Az irányítás olyan nehéz hogy le kéne venni miatta legalább egy pontot. Azon kívül minden jó rajta
#6
ami azt illeti nem értem a negativumnak jelölt buta A.I. t
ha már ígyis "piszkosul nehéz" (ja és ne feledjük hogy többségében bogarakról van szó) akkor miértis legyen okosabb az A.I.?
#5
Isten gém!!!És nem is HD felbontásban játszottam vele és hogy nézett ki!!!...Durva.....nagyon durva...
#4
Mit jelent az hogy normálisan?
#3
No igen... de ez csak a PC-seknek negativum! :)))
#2
Hát igen, nem sok ellenfele van a stuffnak az már egyszer biztos. Nálam a Gears a Rainbow6 és ez egy szinten van, mivel mind a három gyönyörű és más-más stílust képviselnek. De a legélvezetesebb online-ban nekem az LP! :)))
#1
én már rákattantam nem birom lerakni egyszerüen ennyire jo játékot még életbe nem láttam még a gears of warnal is szebb és én sima tbv-n játszok. vele ha itt ilyne szép akkor hd tv-n milyen lehet. ezt a játékot max a GTA 4 tudná kiütni ha nem szurják el azt.