Ninja Gaiden Előzetes

Link másolása
Aki a hetvenes években született, azoknak a nyolcvanas évekbeni video korszak hatalmas élményt jelenthet. Azok a fantasztikus filmek...szuper minőségben (tízszer átmásolt, kétszer a rosszabbik videok által elfogyasztott kazik)...

...remek narrátorral (alámondásos filmek :D), maga volt a csúcs. Sok marhaságot kiadtak abban az időben. Persze a  legnagyobb szó akkoriban a horrorfilm volt (rögtön a szexfilmek után), de aztán eljött az idő, mikoron a rémísztgetős filmeket letaszították trónjáról a ninja filmek. Hááát...az valami baromi volt, mindenki azon lógótt egész délután. Emlékszem, volt, hogy egy nap kétszer is megméztünk egy filmet, annyira tetszett. Itt most az ősidőkről beszélek, amikor Sho Kosugi volt "A NINJA" (rossz oldalon) és küzdött a jó Franco Nero ellen (The Revenge of NInja: A ninja bosszúja). Uátna jött Michael Dudikoff és az Amerikai Ninja, aztán szépen elült ez a nagy mizéria. Manapság már nem is készül ilyen film, felváltották őket a jó kis kung-fu és egyéb verekedős filmek.

A játékék terén viszont úgy tűnik, ez a műfaj soha nem fog kihalni. Ezen berkekben még mindíg sokan hódólnak a misztuikus harcososknak, akik az éj lelple alatt észrevétlenül likvidálják célpontjukat és ha urambocsá´ összeakad velük az ember, akkor jobb ha felköti a kimonóját, mert nagyon kemény ellenfelek a ninják.

Akárcsak történetünk főszereplője, Ryu Hayabusha (Ryu nevü arcz már szerepelt a Street Fighter sorozatban, ha jól  emlékszem), aki teljesen egyedül maradt, miután a gonosz Vigor Birodalom lemészárolta és kiirtotta a klánját. Emberünk jó ninjához méltón bosszút fogad és nekilát rendbetenni a gaz ellen populációját és ha már ezzel végzett is, akkor mellékesen még visszaszerzi az elrabolt csodakardot, a "Ryuken"-t. MIcsoda, soha nem látott történet!!!! Félelmetes!

Itt megemlíteném a játék grafikáját, amit a screenshotok elég jól visszaadnak. A CGI filmek szerepljő Final Fantasy szintűek és a játék közbeni grafika is olyan, hogy beszarás. Az akrobatikus ninjamutatványokról és a harcról nem is beszélve. Ha minden jól megy, akkor az év játéka is lehet belőle X-Boxon (amíg meg nem jelenik a Halo 2).

1.
1.
DON GONDOCS
Úristen ha belegondolok mikor jelent meg a ez a játék és még most is kimagasló élményt nyújt. Volt szerencsém megszerezni használtan a ps3as verziót viszonylag jó áron és igen ez a legjobb része a sorozatnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...