Halo 3 Bétateszt Xbox 360 konzolon!

Loading… Halo 3 beta…Love, Bungie. Ezekkel a sorokkal töltődik a várva várt Halo 3 béta. Egyszerű, kedves, hatásos. Hát még a zene miután bejött a játék.
  • Írta: Ca$h

Kommentek

#35
Köszönöm köszönöm! :)))
#34
1.Jó a cikk...
2.A Halo...Hát...ööö...nem a legjobb mert olyan nincs,de télleg egy nagyon jó játék...
3.Télleg nagyon jó a cikk:D
#33
A BULLY A VILÁG LEGJOBB JÁTÉKA.
#32
Nekem a Halo egy csalodás. felraktam a Halo 2-t Vistára. És nagyon de nagyon szarr!!! a grafikája. 2002-es szintü Half life 2 10000-szer szebb pedig az direct x 9-es.. Direct x 10 effectek sehol. Nagyar szar egy game.
#31
Először is biztos hogy több játékkal játszottam mint te, és sokkal régebb óta is tolom már auz ipart, egyébként meg mindenkinek meglehet a saját véleménye, mellette még ott állnak minimum 7 millióan a világon... és melletted? No comment! :)
#30
nekem annyyira nem jönbe a Halo! és játszottál mr a világ összes játékával? ennél még a Half-life is joBB!
#29
Érdekes, sokan akik szeretik a játékot azt írták nekem, hogy túlságosan negativ dolgokat írtam róla. Sajnos olyan sokan vagytok és annyiféle ember, hogy lehetetlen mindenkinek megfelelni... :(
#28
Hmmm... jó érzés pozitív véleményt is olvasni, köszönöm srácok! :)))
#27
Jaja... és sem vágom, hogy miélrt van ez, de meglehetősen bosszantó! :(
#26
Nem gond... sajnálom hogy nem tetszett nektek a cikk, legkozelebb jobb lesz... :(
#24
en kotekedeskeppen irtam, csak szimplan szvsz.
#24
a nem szocska lemaradt. :)
#23
Kukac: ezt nem te döntöd el hogy mitől függ, amig a főszerkesztő is úgy gondolja, hogy nem voltam elfogult, addig minden rendben van cimbora! Vagenzi?
#22
Ca$h: ez nem az eletkortol vagy attol fugg, hogy miota vagy itt iro.
#21
Hát igen... egyébként most olvastam hogy a Halo2 7millió példányban kelt el XBoxra... Úgyhogy a PC-s Halo1 lassan Halo2-es táborral együtt majdnem megvan az a szám, amit lentebb írtam! ;) Az elfogult cikkről meg csak annyit, hogy én vagyok itt a GK-n a legöregebb motoros... ha elfogult cikket akarok irni akkor azt irok! ;) Rendben srácok?
#20
Az Xbox 360 már most is fogyóeszköz itt-ott. Bécsben a saját tapasztalatom, hogy nem volt egész márciusban.

Egyébként, hogy hozzászóljak a vizához: tény ami tény, a cikk kissé elfogult hangvételű, de ez nem jelenti azt, hogy nem igaz. Ha megnézitek a külföldi véleményeket és kritikákat, szinte mindenki dícséri a játékot. Ami a rajongótábort illeti: igen, sok köztük a PC-s, bár azért nem olyan számottevően. PC-n a Halo sosem volt és soha nem is lesz akkora durranás. Túl sokat késnek vele.
#19
Emlékszem, hogy mikor a Halo2 megjelent, közel volt már a karácsony, és pont akkor akart a bátyám is venni egy XBox-ot. Az ég világon sehol sem lehetett kapni, míg megkérdeztük az egyik nevesebb konzol üzlet eladóját, hogy miért van ez. Erre ő csak annyit felelt, hogy a Halo2 miatt jelenleg egész Magyarországon elfogyott az össze XBox és legközelebb csak február tájékán lesz kapható... no comment. És ez még csak szerény hazánkban történt. Majd figyeljétek meg, hogy mekkora számban fognak fogyni az X360-ok szeptember 25.-e után. Vicces lesz... d ea lényeg az hogy a Halo nem egy sikeres játék! ;)
#18
Nem a Halo3-nak van ekkora rajongó tábora, hanem a Halonak, amibe beletartoznak a PC-sek is és azok is akiknek nincsen X360-juk de van még XBoxuk és a Live-on kersztül még mindig tolják 1000rel. Én nem azt írtam, hogy a Halonak van a legnagyobb rajongó tábora mert ha jól tudom akkor a WoW-nak van, de tény, hogy nem sok olyan játék létezik, aminek ennyire sokán várnák a megjelenését, és aminek csupán a beta változatával átlagosan 30-40.000-ren játszanak folyamatosan. Még a Gearsel sem játszik ennyi ember, pedig az sem a sikertelenségéről híres.
#17
Nem a Halonak van a legnagyobb rajongótábora, 10-15 millió ember kedvenc játéka a halo 3? érdekes hogy annyi box360-at elsem adtak jelenleg a tudtom szerint, de marionak final fantasynak mgs-nek azért nagyobb a rajongótábora, a Halo sorozat lehet hogy kegyetlen jó lövölde, de messze nem a Best(amit nemlehet meghatározni, esetleg katgeróián belül), sztem stíluson belül a Half-life meg is előzi rendesen
#16
A hangulat és a játékélmény...