Need for Speed: Pro Street Demóteszt Xbox 360 konzolon

Míg mi magyarok büszkén emlékeztünk 56-ra, addig az az Electronic Arts szépen csendben elérhetővé tette a legújabb, tizensokadik Need for Speed kipróbálható demóját. Sokáig gondolkoztunk, hogy a koszorúzási ünnepséget, a Bolondos Dallamokat, vagy a Pro Street demót válasszuk-e piros napos esti programnak, ám nem döntöttünk rosszul, mikor az utóbbit szavaztuk meg.
  • Írta: Daks

Kommentek

#24
Igazad van #17!!!!Aki a nfsps ellen van az NE VEGYE MEG!!!Játszon a f.sz.val oszt legyen el vele ha ők tudnának tized olyan játékot készíteni,mint az EA,akkor szólhatnak!,de adig nem!!!Úgyhogy legyetek szivesek és NE fikázzátok a gamet!!
#23
Én megveszem PS 3-ra és nem kell azon izgulnom hogy elindul és max grafon megy és egész álló nap nyomom ha nincs suli
#22
Én nfs rajongó vok.,és a trailerekből arra következtetek,hogy frankó game lesz.Amúgy nekem a mw tetszett a legjobban,de már az illegális verseny unalmas volt a carbonban.Én a szabad kóborlást fogom belőle hiányolni,de a törések kárpótolnak!!!!!!
#21
#20: Szerintem az a gumifüst nem hiányzik. 1 csomót lassít a játékon és szerintem teljesen fölösleges. Én nagyon sajnálom, hogy így elrontották. A videó alapján én sokkal többre számítottam.
#20
Hát kipróbáltam a demót alig változott valamit a Pro Street nekem nem tetszik.
#19
Szerintem jó game lesz ez is akinek nem tetszik az ne vegye meg ennyi!!
Nem lehet NFS játékot(kat) ugy megcsinálni mint a Most Wanted akkor hol lenne a " haladás " lásd a gumifüstöt hát nem szép még egy autós játékba se látttam ilyen szépen kidolgozva ezzel nem a Mw et akarom fikázni mert azis pöpec játék csak azt hogy nem lehet folyton ahoz hasonlitani mindent!!Akkor mán szerintem unalmassá válna!!
#18
17: jó hogy vannak ilyen emberek.
legalább Te intellektuálisan írod le a mondanivalódat, nem pedig itt egy szó ott egy másik azt az egészből az jön ki, hogy az ember rosszul értelmezi és lereagálja, erre meg a másik el kezd anyázni, vagy legalább is elég illetelenül ír vissza. egyébként meg jó látni az ilyen irományokat, jót lehet rajtuk gondolkodni.
#17
17:
Aztkell mondjam neked hogy igazad van !
Lehetne több ilyen gondolkodásmódú ember !
Persze nem mindig feltétlenül ez van !
de mi lenne a világgal ha mindenki egyet értene ?
A lényeg hogy az a tartalmas kis iromány igazat szól !
#16
Annyira, de rohadtul gyűlölöm olvasni az ilyen híreket, mert állandóan csak felidegesítem magam rajta! Most is ezt tettem, ezért sem bírtam megállni, hogy ne írjak pár mondatot.

Először is, mindannyian a saját szubjektív véleményeteteket próbáljátok ráerőltetni a másikra.

Jöttök itt olyannal, hogy "casual modban magától végigmegy az autó, de sz*r!"" Mi lenne, ha elolvasnád a leírást, ha esetleg bajban vagy az angollal?! Van olyan mod is ahol nincs semmi segítség.

"Gyengék a törések". Hát már így se piskóta és a demoban nem a végleges törésmodel van. De ennek is utána kéne olvasni...vagy nem megy az se?

Nem akarom bántani a PGR 4-et, leszögezem, hogy gyönyörű játék. Rettenetesen tartalmas...sose játszottam vele, és PS3 tulaj vagyok, de bevallom derekasan, hogy belesárgultam a képekbe. Lám de még is az egyetlen negatívuma a játéknak a törésmodel volt.

Lehet keresni a hibákat...minden játékban van! Az új MOH-ban nem lyukadnak ki a ruhák lövésnél pl...és akkor mondja valaki: De sz*r! Lövöd osz't még ki se lyukad. KIT ÉRDEKEL?! Oké...ez most nem fért bele, vagy tudom is én...DE! Ne feledkezzünk már meg a tájakról, a pályák hatalmasságáról, kidolgozottságáról, a rengeteg újításról és még sorolhatnám.

Erre majd meg jön majd, hogy a COD 4 odaveri? Na erről beszélek! Van egy folyamat amin végig kell menni... Na jó. Inkább elkötöm ezt a fonalat. Felesleges belemerülnöm.

Fura, nagyon fura ízlésetek van. Az EA és még számtalan cég az után teszi a játékokba a változtatásokat, hogy megkérdezi a gamerek INTELEKTUÁLISABB rétegét, hogy szerinte mi volt jó és mi nem volt jó, mit kéne és mit nem kéne. Tehát azért mert itt 5 - 10 embernek nem felel meg ez - az, akkor NE VEDD MEG! Azért van a demo.

DE! Ne fikázzátok már szarrá légyszives a játékot. Nem vagyok se fanatikus, se szemellenzős. Minden egyes játékról OLDALAKAT szoktam végigolvasni, össze szoktam hasonlítgatni, kipróbálom és csak azután rikácsolok. Nem is szoktam...csak halkan vissza szoktam vinni és ha valaki megkérdezi milyen volt, azt mondom: NEKEM nem jött be ezért meg azért, de attól még NEKED lehet jó.

Próbáljatok meg egy kicsit objektívabban gondolkozni...basszus még ezt a pár mondatot is sajnálom tőletek (TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!), mert annyira érzem, hogy elmegy a szemetek mellett az irományom.

Ennyit szerettem volna...remélem soha többet nem botlok ilyen buta emberkékbe. Bár szerintem kizárt dolog :(
#15
kocsis002 ! pusszantlak de x 360 on néztem hdtv n! nekem steril! ennyi!
#14
kharami te igen hülye vagy hogy ha azt mondod h szar a grafja
sztem szerezz be 1 konzolt és úgy nézd meg
ne egy MS DOS 860-as gépen nézegesd
#13
vártam és amennyire vártam, akkorát csalodtam benne! Ez a játék egy hétméteres foscsik!
A grafika..... ennél még a most wanted is szebb volt + nekem vmiért túl steril!
2 pozitivum, a nitro végre nitro, megnyomom és elhasználja! + a sebességérzet! DE ENNYI ! nekem minden másban csalodás ez a játék!
#12
Sztem pedig pont jó volt az a szabadon koborlok modszer :D:D de ha az nem lesz akkor rendörök se :(:( tudom hogy itt már minden legális de attol még az lehetne csak ugy poén bol sztem akkor is az MW volt a király :D:D:D,de remélem jó lesz.
#11
DaksModerátor
igen, lesz crash cikk is, de tele vagyunk jatekmegjelenessel, nehez kovetni a tempot :). de lesz.
#10
shadow16: Igen, leteszteltük, a DEMO-t, ami kijött. Megnyutatlak, hogy a Crashedről is biztosan lesz teszt nemsokára, hiszen már készülőben van.
#9
Jó lessz ez 1 darabig ,utánna meg becserélem !
#8
8: nem lessssz !!!!!! Hál isten !

7: És most kit érdekel a crash ! keress egy crash-es hirt azt ird oda !
Lehet azért nem tesztelték mert nem ért meg egy tesztet !

Szerintem ez most télelg nagy durranás lessz !(:
A carbon-z is vártam de csalódtam !
Mondjuk annyira nem ! mert 2x kipörgettem ! De amugy nem volt nagy szám anyit ér mint az Underground 2!
az uj NFS-ek közül a legjobbak az U1 meg az MW volt !:D
#7
lesz benne szabad kóborlás?,?????????
#6
ez ja játék 1 pontot se érne. Crash of the Titanst mikor tesztleitek már 2 hete kijött az. ez még ki se jött. de már leteszteltétek. pedig a Crash 1000-szer jobban megérdemli.
#5
Hát én csak azt tom elmondani amit már Daks is leírt.Szinte ugyan ez a véleményem.Nekem már az MW se jött be,a Carbon meg sztem egyenesen pocsék!De ez magánvélemény.