Race Driver: Grid

Elérkezett végre a nagy nap, a Race Driver: Grid június hónap hajnalán felkerült a boltok polcaira, mi pedig boldogan üthettünk F8-at a rongyosra játszott, hárompályás demónak. Ha azt kérdezitek, hogy megéri-e a pénzét, akkor a válaszom mindössze annyi, hogy nagyon is! Vessük hát bele magunkat a benzingőzös éjszakába, következzen a teljes verzió kicsontozása.
  • Írta: Daks

Kommentek

#23
Nagyon nagy a játék!!!!!!!!!!
#22
2008 első fele
Grid

2008 utolsó fele
Undercover

Most már egyértelműen a Grid lett számomra az Év Autós játéka!
A cikkel egyetértelk, korrekt.
#21
#19 akkor már megis veheted mert a Test Drive Unlimited-nél(sztem) sokkal sokkal jobb! ^^
#20
Nem értem miért mondja mindenki hogy PC-n rossz az irányítás én eddig csak akkor voltam ideges amikor elfelejtettem kézi féket használni és röpke 400al gumifal... xD,más semmi hibát nem találok benne, egyszerűen AWESOME! :D
#19
"azé ABS lehetne benne:D vagy nem tudom miért kapar ennyire" látom képben vagy mi micsoda az autókban! :D Teszteltem a gamet, hát részemről nagy csalódás, és idegesítő a játék. Valószínű hogy csak a nagyon elrontott irányítás miatt, de akkor ne adják ki PC-re ha nem tudják megoldani a billentyűzetes irányítást. Még majd kormánnyal lehet kipróbálom, de már elásta magát a játék, arról nem beszélve hogy tényleg elég gáz a mesterséges "inteligencia" benne.
#18
Még nem játszottam vele, de biztos jó. Kár, hogy nem lesz Ps2-re.
Egy biztos, ha jobb lessz mint a Test Drive Unlimited akkor 100, hogy megéri.
#17
Az egyik legjobb Race Driver rész, az biztos, de azt a pár Rally és Off-Road szakaszt hiányolom, mert gondolom az nincs benne...
#16
#14: juj :D asszem a gk száján jött ki :D de még itt sem kapható, vagy én vagyok a hülye és nem találom :D
#15
max 500 :D de azis SLR MClaren :P
#14
12: Gk Shop, ahol minden kapható. (jajjasszem jó mélyre ment a nyelvem.:) )
#13
Mi a gond a billentyűzetes irányítással??? El ne szomorítsatok hogy azt a részét elrontották! Nekem a Test Drive Unlimited volt kicsit nehezen irányítható, de megszoktam 1-2 óra alatt. Ez ahhoz hasonló?
#12
hát én magyar boltok polcain még nem láttam... én nemtom, de magyarországra nem a cdprojekt hozza a játékokat? csak mer nincs a racedriver köztük, amiket forgalomba dobnak. én már megjelenés óta tűkön ülök hogy megvehessem, de sehol semmi..
#11
#8: Próbáltam a demót kormánnyal, de miután beállítottam, néha újra kellett kkonfigurálni a beállításoknál... tedd fel az 1.1-es Patch-t, elvileg sok kontrolleres, force-feedback-es problémát orvosoltak benne!
#10
billel miért nehéz? kuplungolni is kell?
amúgy meg a sorozatgyártott tömgcikk nfstől nem kell félni. sajna h ezt kell mondani, de az ea büdös pénzhajhász. csak azért veszik (?) meg az nfs utóbbi 2 -3 részeit mert még reménykednek. sztem az u2 volt az uccsó vegytiszta nfs.
#9
köszi szépen fiuk! asszem még hétvége előtt beszerzem,....
#8
billentyűvel tényleg nehézkes...
van gamepadom de bedugom és semmi, xpadderrel sem jó
valami ötlet? másnak jó a gamepad?
#7
Na ha Wheel-:P:P Belső nézet hmmmmm nyamiii Megkéne vennem? Nmis tom :P Igy is szarul állok anyagilag ennyi rohatdt jójáték istenem :P
#6
úúú bezony a multit kihagytam azok tényleg nagyok klafák
kérdésedre a választ pedig már daks meg is válaszolta
;)
#5
DaksModerátor
meg nem vittem vegig, foleg a driftek a nehezek nekem. amugy ha a karriernek vege, akkor meg nagyon sokaig fog elni online, az biztos, a multiplayer nagyon asz lett!
#4
DaksModerátor
a f1/forma3000/formaXXX/stb tipusu autokat hivjak open wheelnek. F1 itt sajnos nincs, az majd csak jovore lesz :P