LEGO Indiana Jones: The Original Adventures

Megjelenése óta uralta a brit toplistát a Grand Theft Auto negyedik része, de tegye szívére az egyik, és emelje fel a másik kezét az, akit e hír meglepett. Ha te most feltetted egyedül vagy, a többiek pedig kinevettek. Június elején megjelent a LEGO Indiana Jones és már az első héten egy jólirányzott rúgással a dobogó második fokára kényszerítette a Rockstar üdvöskéjét. Ez meglepett? Nem csoda, ez tényleg meglepetés volt a javából!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#8
Szerintem egy nagyon jól eltalált játék!Bár a kamera néha tényleg idegesítő,de végre van egy játék ahol rejtélyek vannak!Sokszor elgondolkodtatott,hogy vajon itt mit kell megütni vagy ilyesmi,hogy továbbjussak!Ez a játék nagyon jó!Ajánlom mindenkinek!
#7
Még abban se, max a felbontásban
#6
A játék csak grafikában különbözik a PC-stől ugye?
#5
fojeszModerátor
3: Nekem nem is azzal volt a problémám, hogy nem tud legyőzni senkit - elvégre a játékos izzadjon, ne az AI. Engem az zavart, hogy nem képes sokszor megvédeni magát.
#3
Bocs ,hogy hétszer írok, de a társ nem tud legyőzni ellenfeleket, csak meghalni, ez direkt van így.Ha elég sokáig püföli őket elkábulnak egy időre.Ez már az swben is így volt, csak ott nem kábultak.
#3
Akarom mondani kétszer, de már háromszor, mindegy.
#2
Hát igen, pont azon nem változtattak, amin igazán kellett volna, mert ez bizony a lego sw-ban is meg volt.Igaz, nekem az AI-val nem volt bajom, nem a minőségükre figyeltem, inkább a mennyiségre.A kameranézet borzalom, ráadásul még húz is, így, ha ketten játszunk egy szélesebb szakadék két végen, amiből van egy pár, akkor az egyik folyamatosan meg fog halni.Más bajom igazán a kamerával nincs, mert a lagtöbb helyen a rossz nézet betudható annak, hogy mindenki a képben legyen.De az írányítás borzalmas, és ez azért baj, mert a játék tele van ügyessésgi részekkel. Persze úgy se lehet ugrani, ha két oránygomot nyomok, nemtom mért, így rengeteg helyre szinte lehetetlen fel jutni.Újdonságokból nekem ez bőven elég volt, ha sokkl több lett volna benne, lehet, hogy már a játékmenetet rontották volna.Ja és aki ezt olvasta, annak mondanám, hogy csak a negatívumokról írtam, amúgy nagyon szórakoztató játék, és a coop lehetőség minden hibát elfeledtet.A lényeg, hogy, ha valami coop, akkor csak jó lehet.
#1
Remek cikk kolléga. Pontosan nálam is ezek húzták le a játékélményt. Nem kell említenem, mekkora izzasztó feladattal járt egy-egy apró párkány átugrása, mivel a kamera által nem láthattam hova érkezem...