6.0

Maquette teszt

Egy igazi szerelemben sokszor a legkisebb problémák okozzák a legnagyobb gondokat, és sokszor mi magunk nagyítjuk fel őket, hogy aztán akadályt képezve eltorlaszolják előttünk a közös jövőnkbe vezető utat.
 • Írta: Májkül
 • 2 komment
5.5

Destruction AllStars teszt

PS5-exkluzív roncsderbi-parkour játékkal jelentkezett a Lucid Games, amire a PlayStation Plus-előfizetők több hónapon át ingyen lecsaphatnak. A végeredményt látva az utóbbi kezdeményezés igazán bölcs döntésnek bizonyult a Sony részéről.

Rustler próbakör

Grand Theft Horse alcímmel bevágtatott a Rustler korai hozzáférésű verziója, mely során gyakorlatilag egy középkori GTA-ba csöppenünk lovasrendőrös hajszákkal, fogatlopással, alkoholista lovagokkal és illegális bunyókkal.

Super Mario 3D World + Bowser's Fury teszt

Folytatódik a klasszikus Super Mario-játékok Nintendo Switchre való átportolásának őrülete, ezúttal pedig az eredetileg még Wii U-ra megjelent Super Mario 3D World lett a transzportálás áldozata - egy örvendetes újdonsággal megspékelve.
2.5

Taxi Chaos teszt

Vannak játékok, amik egyszerűen csak a rossz minőségük miatt kapnak negatív kritikát, és vannak, amik inkább azért, mert többnek állítják be magukat, mint amik valójában. A Taxi Chaosnak valahogy sikerült mindkét kategóriába beletenyerelnie.
 • Írta: sirdani
 • 7 komment
5.5

Werewolf: The Apocalypse – Earthblood teszt

A francia Cyanide a húszéves pályafutása alatt egyszer sem tudott kitűnni a középszerből, és sajnos a World of Darkness-univerzumban játszódó vérfarkasos címük sem fogja elhozni az áttörést.
 • Írta: barackostej
 • 7 komment

Valheim próbakör

A Valheim a derült égből érkezett, és a bétaváltozatával néhány nap alatt a Steam egyik legnépszerűbb játéka vált belőle. Tettünk vele egy próbát mi is, most pedig eláruljuk, hogy miről is szól ez a nagy felhajtás.

Roller Champions próbakör

Tavasszal megkezdődnek az őrült görkorcsolya-párviadalok a Ubisoft arénáiban, amivel a Rocket League nyomdokaiba kíván lépni a francia kiadó. Megnéztük, hogy vajon tényleg ilyen nagyra hivatott-e a Roller Champions.
 • Írta: sirdani
 • 1 komment
8.8

Nioh Collection teszt

Valahol, a szívem legeslegmélyén mindig is úgy éreztem, hogy ügyetlen lennék szamurájnak. Miközben telepítettem PS5-ön a Nioh mindkét részét, reméltem, hogy valami változni fog. De végül sajnos nem változott semmi sem.
 • Írta: sirdani
 • 3 komment
9.0

The Medium teszt

Ha idáig nem lett volna ismerős a lengyel Bloober Team fejlesztőcsapat neve, akkor itt az idő az eszünkbe vésni; a stúdió az utóbbi években olyan fejlődést mutatott be, hogy elképzelhető, hamarosan új királyt koronázhatunk a horror műfajában.
8.5

Main Assembly teszt

Még az előző nyár közepén volt lehetőségem belenézni a korai hozzáférésű Main Assemblybe, ami egy szórakoztató kis játéknak ígérkezett, és szerencsére ez a végleges kiadás megjelenésével sem változott igazán.
 • Írta: Májkül
 • 0 komment
9.0

Resident Evil: Village - Maiden demóteszt

A Capcom az utóbbi években bevett szokásához híven az idei Resident Evil-epizód előtt is adott egy kis ízelítőt abból a világból, amiben majd a Village során kalandozhatunk. A produktum viszont egyelőre nem tűnik túlságosan meggyőzőnek.
9.0

Little Nightmares II teszt

Ameddig a szem ellát, mindent sötétség borít, egyedül csak az erdő alig hallható neszei jutnak el hősünkhöz. Mit sem sejtve indul el egy olyan kalandra, ami nemcsak az ő, de rajta keresztül a játékos életét is megváltoztatja.

Iron Conflict próbakör

Izgalmas koncepciójú projekttel debütált az Angela Game csapata, mely során a World of Tanks és a World of Warplanes játékokat ültették át a MOBA-RTS hibridek világába. Kár, hogy az eredmény kissé fapados lett.
7.5

Disjunction teszt

A közeljövő New Yorkja a káosz szélén áll, igazi puskaporos hordó. Az események azonban nem maguktól eszkalálódnak, a Disjunction három főszereplője pedig hamar egy összeesküvés nyomaira bukkan.

King Arthur: Knight's Tale próbakör

A NeocoreGames csapata a Van Helsing- és a Warhammer 40.000-univerzumok után visszatért a gyökereihez, és újból az Artúr-mondakört hívta segítségül a legújabb játéka megalkotásánál.
6.0

Redout: Space Assault teszt

A 2016-ban megjelent Redout a fékevesztett versenyekről volt híres, a Space Assault alcímmel ellátott és előzményként funkcionáló új rész azonban a sebesség helyett inkább az űrbéli akciókra összpontosít.
 • Írta: Májkül
 • 0 komment

Everspace 2 próbakör

Az Everspace annak idején még rougelike-ként látta meg a napvilágot, ezzel szemben az egyelőre még korai hozzáférésben elérhető folytatás már egy teljesen másik műfajban szeretné megvetni a szárnyait.
 • Írta: Májkül
 • 2 komment
5.5

The Hong Kong Massacre teszt (Switch)

Kissé megkésve ugyan, de végül a Nintendo konzoljára is befutott a Hotline: Miami-klónként ismert The Hong Kong Massacre. Sajnos azonban a félrement ötleteken a switches változat sem segített.
 • Írta: barackostej
 • 0 komment
8.5

Hitman 3 teszt

Megérkezett a négy évvel ezelőtt újraindított Hitman zárófejezete, így hát Dubaitól egészen a Kárpátokig utazunk, hogy kedvünk szerint gyakorolhassuk a 47-es ügynök halálos művészetét.