PlayerUnknown’s Battlegrounds - FPS-nézetben is

Bár a fejlesztők korábbi nyilatkozatai alapján úgy hittük, hogy a vártnál hosszabb időre van szükség az FPS-szerverek élesítéséhez, a játék atyja, Brendan ‘PlayerUnknown’ Green szerint még júliusban sor kerül erre.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#27
#26: Jahh, még Electronic Arts-ot se tudja leírni néhány, utána a birkája még helyesel is rá.
#24
#23: Hagyjad szegényeket, hülyeséget írt és nem bírja elviselni.
#23
#22: Egy EA(itt ebben az esetben EarlyAccess), megis mi a bubanatos faszert hozakodnek elo mondjuk a Battlefieldel. Senki nem allitotta, hogy mas hir vagy mas komment szerkezetben az EA ne jelenthetne Electronic Artsot, de itt most az Early Accesre gondoltam (leven a komment amire reagaltam szinten nem az Electronic Artsal, hanem egy early access jatekkal foglalkozott).

Remelem ertheto volt, ha nem sem erint, ennyire ez a sztori szerintem nem bonyolult.
#22
"Ez egy EA(nem electronic arts a gyengebbek kedveert)"

Mert az EA mióta nem Electronic Arts? Valamiről lematadtam, vagy beszélsz faszságokat.
#20
#18: Először is nem vagyok kindzsal, az írási stílusunk se egyforma.
Másodszor a "Steam meg a Valve közös gondolatárol van szó" nem tudom mit jelent, de elárulom, hogy a Steam nem külön cég, hanem csak a Valve kliense.
Harmadszor nem tartozom én egy trollnak linkekkel, mondtam, hogy járj csak utána te, ha annyira nem hiszed.
Negyedszer persze, hogy nem sértelek meg, hiszen igaz, amit rólad írok. :)
Ötödször meg inkább rád is hagyom, majd ha nagyobb leszel, megérted, miket írtunk neked. ;)
#17
#14: Early accessre gondoltam, mivel meg ollie is igy hivatkozott ra. + Ez egy EA(nem electronic arts a gyengebbek kedveert) hir, nem is ertem miert hozakodnek fel a BF-el, mikor a 2 jateknak koze nincs egymashoz. Te nem fanboi vagy hanem ertetlen idiota, mar bocs.
#16
#14: lol Nem tudom, hogy tényleg ennyire tudatlan vagy, vagy csak trollkodsz, hogy még azt sem tudod, hogy az EA már rég nem csak az Electronic Arts-ot jelenti, de akkor ajánlom, olvass fórumokat, akár mondjuk angolul, bár az eddig mutatott intelligenciádból ítélve kétlem, hogy beszélnél idegen nyelveket. :)
#13
"korántsem olyan egyszerű műfelet a nézőpontváltás"

Jahh, mocsok nehéz lenyomni a "V" gombot...

Itt inkább arról van szó, hogy lesznek FPS only server-ek, mivel akik belső nézetből szeretnek játszani (pl. én) azok hátrányban vannak a TPS-esben levőkkel szemben (átlát fal fölött, sarkok mellett...).

Csalókkal még nem találkoztam, de mocsok nagy táborozássá tud silányulni a meccs...
#12
#3: 2016 elején kezdték el fejleszteni, szóval kevesebb mint másfél éve. A fejlesztés egy viszonylag kicsi (nagyjából 30 fős) koreai csapat végzi, és alig 4 hónapja kezdték meg az early access-t.
A játék valóban rengeteg gyermekbetegséggel küzd, de szerintem még korai ezen károgni. A Bluehole már elkezdte bővíteni a csapatát (nagyjából 3-szorosára nőnek). De ugye az új tagokat még integrálni kell és amúgy sem úgy van az ám, hogy 9 nő egy hónap alatt le tud szállítani egy gyereket.
#11
#10: Akkor leírom még egyszer, mintha egy óvodásnak írnám, csak hogy te is megértsd. Az EA ebben az esetben az Early Access-t jelenti. E, mint Early és A, mint Access. Pont, mint amilyen ez a játék is, eddig oké?
Tehát a második hozzászólás mondata kifejtve: Ahogy az Early Access játékok 80%-a sajnos.
Úgyhogy teljesen feleslegesen pattogsz itt a BF fanboykodásoddal és csinálsz magadból hülyét folyamatosan.
#9
#8: És ezt most miért írtad neki? Ő csak leírta, hogy amit EA alatt te félreértettél Electronic Arts-nak, az alatt ő az Early Access-t értette.