PlayerUnknown’s Battlegrounds - FPS-nézetben is

Bár a fejlesztők korábbi nyilatkozatai alapján úgy hittük, hogy a vártnál hosszabb időre van szükség az FPS-szerverek élesítéséhez, a játék atyja, Brendan ‘PlayerUnknown’ Green szerint még júliusban sor kerül erre.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#28
#27: Itt nem arról van szó, hogy le tudja e írni helyesen vagy nem, hanem arról, hogy egyesek kajak hülyének nézik az embereket. Ennyi. Teljesen egyértelmű dolgokat próbálnak elferdíteni és folyamatosan hülyeségeket beszélnek, ráadásul nem létező linkekre hivatkoznak. Amikor kész tények elé vannak állítva, akkor meg kussolnak...
#27
#26: Jahh, még Electronic Arts-ot se tudja leírni néhány, utána a birkája még helyesel is rá.
#26
#25: Hát sajnos elég durva palik vannak erre fele . . .
#25
#22: Egyszerűen a fejemet fogom és röhögök. Mindenki tudja, hogy ha valahol az interneten leírják, hogy EA akkor az a Elektroncarts. Itt meg most kajak komolyan meg akarják győzni a jó népet a hülyeségről. Egyszerűen nem bírja leírni, hogy bocs srácok, hiba volt félre írtam XD
#24
#23: Hagyjad szegényeket, hülyeséget írt és nem bírja elviselni.
#23
#22: Egy EA(itt ebben az esetben EarlyAccess), megis mi a bubanatos faszert hozakodnek elo mondjuk a Battlefieldel. Senki nem allitotta, hogy mas hir vagy mas komment szerkezetben az EA ne jelenthetne Electronic Artsot, de itt most az Early Accesre gondoltam (leven a komment amire reagaltam szinten nem az Electronic Artsal, hanem egy early access jatekkal foglalkozott).

Remelem ertheto volt, ha nem sem erint, ennyire ez a sztori szerintem nem bonyolult.
#22
"Ez egy EA(nem electronic arts a gyengebbek kedveert)"

Mert az EA mióta nem Electronic Arts? Valamiről lematadtam, vagy beszélsz faszságokat.
#21
#20: Rendben van :) Már mindent értek, a linkel meg nem nekem tartozol, hanem saját magadnak. Persze ezzel a mondattal is igazoltad a butaságodat, azt a sok szamárságot amit itt mind a két accoddal össze hordtál. De legyen neked igazad, engem éppen hidegen hagy, legyen az EA rövidítés, az Early Acces jelentése:)))) Persze ezt a baromságot be tudod adni azoknak akik nem a gémer világban tesznek vesznek, de én ma megkérdeztem hat embert akik ugyancsak játszanak, és képzeld az EA rövidítésre mindenkinek az Electronic Arts jutott eszébe. Persze nyilván ők is tévednek. Ez után megmutattam nekik a másik accoddal írt hozzászólásodat és mindenkinek az esett le, hogy a Electronic Arts játékokra gondolsz. Ja és próbáltunk helyetted keresgetni hivatalos oldalakon, hátha találunk olyat ahol az EA rövidítést használják a korai hozzáférésre, de nem találtunk. :))) De ígérem nem adjuk fel, biztos van a világháló bugyraiban egy hozzád hasonló iq bajnok aki EA-t használ korai hozzáférésre :))) Ja és elnézést kérek amiért bármi rosszat mondtam a kis dágaságodra, remélem ennyi tartalom és minőség marad neked is , meg azoknak ia akik annyira körbe nyalják falják ezt a hulladékot. Na Isten áldjon részemről ennyi volt.
#20
#18: Először is nem vagyok kindzsal, az írási stílusunk se egyforma.
Másodszor a "Steam meg a Valve közös gondolatárol van szó" nem tudom mit jelent, de elárulom, hogy a Steam nem külön cég, hanem csak a Valve kliense.
Harmadszor nem tartozom én egy trollnak linkekkel, mondtam, hogy járj csak utána te, ha annyira nem hiszed.
Negyedszer persze, hogy nem sértelek meg, hiszen igaz, amit rólad írok. :)
Ötödször meg inkább rád is hagyom, majd ha nagyobb leszel, megérted, miket írtunk neked. ;)
#19
#17: Arra viszont rájöttem, hogy kindzsal nevü kommenthuszár az ugyanaz mint a fearer :)) Persze ha már így rövidítgetsz akkor ahogy az előző kommentben írtam, linkelj hivatalos oldalt ami ugyan így rövidíti az Early Accest mint az A-t. Várom a linkeket. :)))
#18
#16: ""az EA már rég nem csak az Electronic Arts-ot jelenti,""
De az EA az Electronic Artsot jelenti! Az Early Acces, az meg Early Acces semmi több. Sehol sincs hivatalos oldalon, hogy Early Accest EA-nek rövidítenék. Rövidíteni szokták, de nagyon ritkán, akkor is így : SEA, ez azt jelenti, hogy Steam Early Acces, ez is csak azért mert a Steam meg a Valve közös gondolatárol van szó.
Én szívesen beszélgetek veled még annak tudatában is, hogy fars információkkal rendelkezel, de azt azért fogadd el, hogy én nem hiszek el minden marhaságot még ha fearer néven írod akkor sem. Persze mindez nem gátol meg téged abban, hogy legalább 10 hivatalos játékokkal foglalkozó oldalt be linkeljél nekem, ahol EA-nak van rövidítve az Early Acces. És most nem olyan idézetekre gondolok, ahol a magad fajták lerövidítik ilyes formán, csak mert nem tudják leírni helyesen.
Várom kíváncsian a linkeket ,,,, :)))a személyeskedést meg nem tudom omolyan venni, hidd el nem sértesz meg azzal ha ilyeneket írsz.
#17
#14: Early accessre gondoltam, mivel meg ollie is igy hivatkozott ra. + Ez egy EA(nem electronic arts a gyengebbek kedveert) hir, nem is ertem miert hozakodnek fel a BF-el, mikor a 2 jateknak koze nincs egymashoz. Te nem fanboi vagy hanem ertetlen idiota, mar bocs.
#16
#14: lol Nem tudom, hogy tényleg ennyire tudatlan vagy, vagy csak trollkodsz, hogy még azt sem tudod, hogy az EA már rég nem csak az Electronic Arts-ot jelenti, de akkor ajánlom, olvass fórumokat, akár mondjuk angolul, bár az eddig mutatott intelligenciádból ítélve kétlem, hogy beszélnél idegen nyelveket. :)
#15
#12: Ha neked korai ezen károgni, akkor ne tedd! Kit érdekel? Mellesleg más a károgás, és más a kritika. Attól, hogy valami early játék attól én még leírhatom a bajaimat, nem? Elvileg én pénzt adtam érte, nem? Vagy meg akarod mondani nekem, hogy mikor és hol írjam le a bajaimat a játékkal kapcsolatban? Miért is? Ha neked jól van így ez a játék 10 gurigáért, akkor ne szolj semmit. Mit érdekel engem.
#14
#11: fearer akkor leírom még egyszer, mintha egy full butának írnám. EA az mindenhol az Electronic Arts rövidítése, nem pedig az early accesé.De amúgy meg szerintem teljesen mindegy, szerint valóban EA játékokra gondolt, hiszen ollinak címezte , aki eléggé Battlefieldes. Az pedig, hogy azért lennék BF fanboy mert leírom, hogy van egy olyan játék ami mögött tartalom van...hát legyen, :))
#13
"korántsem olyan egyszerű műfelet a nézőpontváltás"

Jahh, mocsok nehéz lenyomni a "V" gombot...

Itt inkább arról van szó, hogy lesznek FPS only server-ek, mivel akik belső nézetből szeretnek játszani (pl. én) azok hátrányban vannak a TPS-esben levőkkel szemben (átlát fal fölött, sarkok mellett...).

Csalókkal még nem találkoztam, de mocsok nagy táborozássá tud silányulni a meccs...
#12
#3: 2016 elején kezdték el fejleszteni, szóval kevesebb mint másfél éve. A fejlesztés egy viszonylag kicsi (nagyjából 30 fős) koreai csapat végzi, és alig 4 hónapja kezdték meg az early access-t.
A játék valóban rengeteg gyermekbetegséggel küzd, de szerintem még korai ezen károgni. A Bluehole már elkezdte bővíteni a csapatát (nagyjából 3-szorosára nőnek). De ugye az új tagokat még integrálni kell és amúgy sem úgy van az ám, hogy 9 nő egy hónap alatt le tud szállítani egy gyereket.
#11
#10: Akkor leírom még egyszer, mintha egy óvodásnak írnám, csak hogy te is megértsd. Az EA ebben az esetben az Early Access-t jelenti. E, mint Early és A, mint Access. Pont, mint amilyen ez a játék is, eddig oké?
Tehát a második hozzászólás mondata kifejtve: Ahogy az Early Access játékok 80%-a sajnos.
Úgyhogy teljesen feleslegesen pattogsz itt a BF fanboykodásoddal és csinálsz magadból hülyét folyamatosan.
#10
#9: fearer tanulj már meg olvasni!!! nem ezt írta véletlenül??::??:: Ahogy az EA jatekok 80%-a sajnos.
Második hozzászólás! Nem lehetsz ennyire hülye... omg ..
#9
#8: És ezt most miért írtad neki? Ő csak leírta, hogy amit EA alatt te félreértettél Electronic Arts-nak, az alatt ő az Early Access-t értette.