Marvel’s Wolverine - brutalitásból nem lesz hiány

Brian Horton, a múlt héten bemutatott Marvel's Wolverine kreatív igazgatója a Twitteren válaszolt meg jó néhány rajongói kérdést. Ekkor derült ki két igazán izgalmas részlet a készülő, PlayStation 5-exkluzív játékról.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#12
#11: Szerintem egyébként a 2009 es Wolverine origins-et veszik majd alapul, ami nem is volt egy rossz játék. Annyi eltéréssel, hogy a ma divatos openworld világba helyezik a dolgokat. Szerintem.
#11
#10: Én inkább a megfontoltabbra tippelnék.
Van a kezéből három penge, amiket se forgatni nem tud, meg kb semmit.
Vannak, hadonászik velük azt kb ennyit tudnak.
Ezért gondom azt, hogy egy god of war féle harcrendszert se tudnának kihozni ebből, viszont egy komolyabb sztori alapú játékot már annál inkább.
El tudok képzelni egy olyan részt, mint amikor a tlou 1-ben a kiscsajjal kellett egy darab késsel túlélni.
A tömény akció meg kaszabolás nem állna jól neki, inkább a jó sztori.
#10
#9: Miért ne lehetne jó harcrendszert felhúzni rá? Számomra a kérdés csak az, hogy ez is ilyen Spider-man féle ide oda kalimpálós, irreálisan gyorsmozgású, egyszerre húsz ellenfél ellen is játszikkönyedséggel elsajátítható harcrendszer lesz, vagy inkább ilyen megfontoltabb, reálisabb god of war szerű suols like izé. Szerintem egyébként a kettő közé fogják belőni. Olyan ne legyen, mint a poki, mert az mókás lenne.
#9
Gondolom itt a sztorin lesz a hangsúly, mint pl a the last of us-ban.
A pengékre nemigazán lehet ütős harcrendszert felhúzni, így marad a sztori.
Bár ez a véres, mocskos szarakodás már unalmas.
#8
#4: A Surge 2-ben vannak hasonló fegyverek, és ott elég jól működnek.
#5
Logan-ben voltak azért durva jelenetek, nem volt családbarát szerintem

"nem egy kisebb volumenű alkotás lesz, vagyis nem a Spider-Man: Miles Moraleshez hasonló méretekkel és tartalommal fog bírni"

most nem értem, a spider man az amiben nincs sok tartalom, vagy valahol elírás van (plusz "nem" szó)?
#4
#2: Én meg úgy gondolom, hogy erre kézből kijövő pengékre, nem lehet egy normális harcrendszert építeni. Hack 'n' slash-en kívül, talán lopakodásra, de ki várná el wolverine-től, hogy lopakodjon :D
Ahhoz hogy a marvel rajongók úgy fogják rávetni magukat, mint gyöngytyúk a takonyra, kétség nem fér.
#3
#2: Pókember után talán Farkas a legkedveltebb karakter,nem véletlen rá esett a választás.
#2
Szerintem a Sony ezzel megint jó lóra tett. És nagyon valószínűnek tartom, hogy nem fogják elkúrni. Rozsomák jó arc, mindenki bírja. És a Pókember megmutatta, hogy nem minden képregény és filmadaptáció lesz fos, csak nem kell sajnálni egy kis lóvét belelapátolni.
#1
Én emlékszem a 2003-as PC-s X-men Wolverine's revenge-re, ami hasonló volt ehhez, de igazi hulladék játék volt. Remélem ez jobb lesz.