Mortal Kombat: Legacy

Ed Boon és csapata megcsinálta: újjáélesztették a legendát, így a Mortal Kombat a játékpiacon visszsakerült az őt megillető pozícióba. De mi a helyzet filmes fronton? A Warner egy szokatlan módot választott az élőszereplős MK visszahozására, mellyel komolyan szakítottak a korábbi próbálkozásokkal.
  • Írta: InGen

Kommentek

#24
#23: De amúgy jó a sztori
#23
#22: Én azt mondom hogy csak sz,r hogy nincs felírat
#22
Mi a fenne én meg vettem a Mortal Kombatot pénz kidobás volt meg bántam nem volt meg a régi Mortal Kombat érzés szerintem játék is meg ez a film is ami szerintem sz°r nálam nem nyerte el a tetszést a játék nálam 10/3 de ez egyéni véleményem .
#21
szar volt szerintem
#20
#19: Tökmindegy, hogy ingyenes e vagy sem, véleményt mondtam róla csak, azt pedig csak lehet. :) Attól mert ingyen nézhetjük még ugyanúgy lehet jó mint ahogy ócska is, nem az ára határozza meg a minőségét. :)

mocsing: Ütős, jó film valóban nem, de azért volt egy pár nézhető.

n_csacsi: A régi filmekben nem az effektek (ill azok hiánya) voltak gázok hanem a kamu bunyók. Sonya vs Kano harc is elég gagyi lett és nem azért mert nem volt speckó effekt meg lsassítás. Nem kell CR féle biorobotoknak lenni és emellett kung-fu félisteneknek de azért erre a részre sokkal jobban rágyúrhattak volna anno. A 2. részben pedig agyon voltak vágva a verekedések csak úgy villogott a kép.

A régi horrorfilmekről annyit, hogy nekem a mai napig sokkal komolyabb egy régi horror mint a mai Fűrész és társai. Komoly horrorba nem kell túl sok modern technika szerintem, CGI meg pláne nem.
#19
#3: Ha normális film lenne, akkor meg az lenne a baj. Most miért nem lehet örülni egy ingyenes sorozatnak, amit bárki megnézhet? Ha film lenne akkor meg azt írnád hogy kifelé a moziból elhánytad magad és mekkora hogy szar, és azt mondanád miért nem volt jó ez csak kis netes sorozatocskának
#18
Sonyára visszatérve amúgy a játékokban is felfújt egy mellű cicababának néz ki, sőt a 3. rész modellje, (mert ugye azt még élőszereplős felvételekkel csinálták meg) is Kerri Hoskins volt, aki szintén egy Playboy cica volt anno. Keressetek rá. Szóval a nagy dudás Sonya nem csak jól mutat, hanem hiteles is. :D
#17
#12: -.- Pontosan ezt mondtam én is...
#16
Elég fostos sorozat lett ez :(
#15
#12: Az MK filmek a '90-es években készültek. :) Hacsak nem melléütöttél. Az első Paul Anderson féle az egyik legjobb adaptáció és a szereposztás is jó lett. Az effektek gyengék és érezhetően low-budgetes. A 2 totál mélypont Raiden, Johnny Cage (habár úgyis meghal az elején), Sonja, Jax és Shao Kahn színészeinek lecserélése óriásit rontott a filmen. Valamint sok karakter cameo szintű elpocséklása...

Az új széria tényleg nem olyan rossz. Benne van minden, ami a nagy könyve: vérző arcú főhősök, lassítás, slow-mo robbanás és vetődés, underground-szerű bunyó, pózolások a kamerába, stb. De engem Kanot játszó színész jobban zavar, mint Jeri Ryan. Igaz, Sonja szerepére egy fiatalabb színésznő kellett volna, aki inkább illik a forrófejű fiatal rendőrnőhöz. De nem olyan bitch kinézetű make-up baba lufikkal a mellkasán. Lehet a hiba bennem van, de nekem szimpatikusabb Milla Jovovich, mint pl. Pamela Anderson.
#14
#12: Ha nem értesz hozzá, akkor inkább maradj csendben;) Bőven a 90-es évek közepe-vége... Ahogy a játék is!!! Amúgy meg a Star Wars első része 77-es, aztán még ma is megállja a helyét (főleg a digitalizált változat).
#13
Nemtom... én is megnéztem már az első kettőt, a sok belassítás szerintem is felesleges. Nem rossz amúgy annyira, még pár rész szerintem, aztán beindul.
Sonya-ról meg csak annyit, hogy nekem pl a mostani játékban is idősebbnek tűnik a karakter, mint amilyen a régebbi részekben volt.
#12
#4: Az MK 1 és 2 azért ilyen, mert az a 80-as években készült, persze, hogy ott még nem fejlődött ki annyira a technika, mint manapság és persze, hogy sok pénz kellett volna hozzá, hogy igazán ütős legyen, de az akkoriban még nem állt rendelkezésükre! Ha most megcsinálnák az 1-2 remake-jét abszolút ütős mozit hoznának ki belőle (gondoljunk csak bele, hogy a mostani technikával megcsinálják Liu Kang és Shao Kahn animality csatáját vagy akár az 1-ből J.C. és Scorpion erdős csatáját)
Szóval a régi MK-t se kell leszólni, mert sztem az is jó lett, csak mi nem azon a koron illetve technikán nőttünk fel, és így persze, hogy igényesek vagyunk a régi filmekre (pl nem ijedünk meg mondjuk Freddytől v Chuckytól vagy akármelyik régi horrorfilm szereplőtől, amiktől mondjuk a szüleink, testvéreink megijedtek)
#11
A sorozatot nem írom le hisz, még csak az első 3 résznél vagyunk.Hát ami Jeri Ryan-t illeti sztem sem a legjobb választás bár,a videón a szilikoncsodát inkább baywatch féle sorozatba tenném nem akció filmbe.Egyik mellével leüt másikkal felsegít majd összecsapja a kettőt úgy,hogy ott a fejem--Fatality....Szerintem egy természetes szépség aki inkább sportos mint "csöcsös" jobb lenne.De ez csak az én személyes véleményem és nem offolok.
#10
ahhoz képest, hogy ingyen lehet nézni legaláisan a machinima csatornáján, nem is rossz sorozat
#9
"Amúgy is alapigazság a filmezésben, hogy mindenből lehet csinálni jó filmet csak a megfelelő ember kell hozzá." Játék-adaptációból még az életben nem készült jó film, pedig sokan próbálkoztak sok pénzből.
#8
Ed Goodman, TV Producer :)
#7
hakydakillahModerátor
5. újra kellett néznem a vidit, mert megakadt a szemem a melleinél :-D Mindhárom csaj mellesleg jól el van látva :-)

Rávetném magam, mint kiéhezett baba az anyja melleire, és már hallom is a szöveget:

FINISH HER!

HAKY WINS!

BRUTAL SEXUALITY!
#6
#3: Azért nincs még benne se nagy viadal, se külső világ, mert ez egy előzmény sorozat. Felvezeti a karaktereket. A MK se úgy kezdődött, hogy egyből belevágtak, hanem ott is Sonya üldözte Kano-t, J. Cage forgatott, stb. Szerintem várjuk meg mind a tíz részt, hogy le tudjuk szűrni, mennyire is Mortal Kombat ez a sorozat.
#5
#4: Ja, és a Star Trek fanok most utálni fognak, de Jeri Ryan túl öreg és nem elég dögös Sonyának.
Én speciel rá szavaznék ;)
http://www.youtube.com/watch?v=AWChOfmsAco