Rum napló

Puerto Rico. Az Antillák egyik legfényesebben ragyogó gyémántja ez a sziget. Az 1950-es években az amerikaiak hatalmas pénzeket láttak benne, s komolyan próbáltak beleavatkozni a helyi kultúrába. Paul Kemp, az amerikából jött újságíró ezért egy nagyon kényes és furcsa helyzetbe csöppen bele.
  • Írta: InGen

Kommentek

#6
Még nem láttam de elég tetszetősnek tűnik.A félelem és reszketés nagyon tetszett meg Depp papával az élen nem várok rossz filmet.Habár a Karib 4 valami hitvány volt(ki is jöttem a moziból kb 35perc után mert felb@szott...).
#5
Én is nem rég láttam a filmet a mozikban. Nekem nagyon tetszett. Egyetértek azzal amit írtál.Johnny Depp most is remekül alakít. Csak ajánlani tudom.
#4
A Félelem és reszketés mai napig a kedvencem,egy kegyetlen agymenés az egész,de erre a filmre kivancsi vagyok ,késöbbiekben mindenképpen meg fogom nézni.
#3
Hát InGen, én amikor megláttam h amerikában megbukott, már örültem mert tudtam hogy jó filmel lesz dolgunk :))
Arról viszont nem irtál, hogy mennyire csodás jelenetek vannak benne, nagyon meglepődtem h mennyire "látványos" is nem csak hogy szórakoztató!!
Kétség nem fér hozzá az idei legjobb film számomra!!!
#2
Vevő vagyok az értelmes filmekre, de ez egy teljesen közepes és felejthető filmecske volt. Ha a Félelem és reszketéshez... kéne hasonlítanom, akkor annak erősen felvizezett változataként jellemezném. Depp se alakított kiemelkedőt, sőt úgy éreztem, hogy nem találja igazán a helyét, pedig az ő álomprojektje volt a Rumnapló. Egyszer végülis meg lehet nézni, a karakterek tényleg visznek némi színt a lassan ellötyögő filmbe, de ennyi. Azt még hozzátenném, hogy a befejezés sokkal jobb lett volna, ha lehagyják a végéről azt a mesébe illő feliratot Kemp további sorsáról.
#1
Hát .. nem tűnik rossznak.