Revolution sorozatajánló

Biztos elgondolkoztál már azon, milyen lenne egy ideig áram nélkül élni. Mondjuk legutóbb, amikor egy-két órát nem tudtál netezni egy áramszünet miatt. A Revolutionben az áram teljesen megszűnik. Mi jön ezután?
  • Írta: InGen

Kommentek

#66
Én végig néztem mert szeretem befejezni amit elkezdtem.De a Jericho ezerszer jobb volt.Ott már az elején gond volt a kajával/árammal/gyógyszerrel plussz a banditák.Itt meg 15 év múlva is néha úgy viselkednek mint ha 1 nap sem telt volna el.Az ötlet jó volt de vmi hiányzik.
#65
#48: akkor meg ha nem érdekel nézz cigány showt vagy a való világot meg egyéb csicska műsort hulladék!
#64
#52: olyan okos vagy amikor nem volt áram megtudták csinálni a töltényeket a régi időkben teee nyomorék!!! okoska!
#63
#57: egyet értek. az ötlet király lenne, de a szereplőgárda, a megvalósítás és a szinkron ( igen én szinkroson láttam 1 fél részt de nem tetszett 1általán) úgy szar ahogy van.
#60
#59: Dehhhogynem... :) (Zöld Íjász)
#59
No, mondhat bárki bármit, én az eredeti angol szinkronnal és mellékelt felirattal már végig néztem az egészet, tehát ebből már arra is következtetni lehet hogy tetszett e, vagy hogy várok e folytatást.... :)

(atyaég, hallotta valaki az RTL-en szinkronnal? Úgy már tényleg vérlázító, ennél silányabb minőségben és ennél rosszabb szinkronszínészi teljesítménnyel szinte nem is lehetett volna!)
#58
Itt van Bella Fucking Swan apja!!!
#57
Erről kár sorozatajánlót írni, az alapötlet király lenne, de a megvalósításnál nagyon elúszott valami. Simán kihagyható.
#56
sztem jó sorozat :)
#55
#54: *lőszer és a mondat végéről a -t tud lemaradt
#54
#52: egyszerű öntőformák vannak golyó gyártására és a tűzhöz nem kell áram, egy videót már linkeltem erről, ott egy kézi működtetésű gép 1700db kőszer/ óra,
#53
InGenModerátor
#50: Két évados, a másodikat már csak kegyelemből, a rajongók miatt engedték megcsinálni.

Beindulnak az események azért szépen, persze a dráma marad az előtérben, meg a városka dolgai, nem egy akciósorozat, de azért zajlanak benne az események :)
#52
én is annak a pártján vagyok hogy reális hogy 15 év alatt elofgy a lőszer.
Ha kézzel akarsz is töletni töltényeket akkor is az alapanyagokat nehéz hozzá legyártani áram nélkül. Az még ok hogy a régi hüvelyt felhasznátlhatod meg kevesrsz össze puskaport, de hogyan és miből csinálod meg magát a golyót ami a hüvelyből kirepül?
Engem inkább az bosszantott hogy a csaj még soa nem látott rendes lőfegyvert de 2 rész alatt mindet tudja használni méghozzá tök pontosan...
Egyébként nekem a sorozat eleje jobban tetszett mint a második fele. Szimpibb volt a sok kardozás meg íjjal való lövöldözés.
#51
Ez egy filmsorozat, nem a COD. Szerintem nem az kéne, hogy mérvadó legyen, hogy mennyit lőnek benne. Én momentán jobban szeretem a B@szós-kardozós filmeket az autós lövöldözősöknél.:) Én csak a pilot-ot láttam de nem tűnt rossznak az alapkoncepció. Persze el lehet kúrni..... De azon hisztizni, hogy ki és miért nem lő, tök felesleges.
#50
#49: ja az volt az
thx
az hány évados? és beindul azért rendesen?
#49
InGenModerátor
#47: Jericho - egyik nagy kedvencem!
#48
Számomra nézhetetlen volt ez a sorozat, a 4. résznél nem bírtam tovább. Borzalmas párbeszédek, klisétengerek, ostoba, szerethetetlen karakterek.
#47
Na, én meg azt hittem velem van gond. Erre kiderül,hogy sokaknak nem tetszik.
Ennél izgalmasabbnak tünt az az atomtámadásos sorozat (nem ugrik be a címe). Mikor egy kisvárosból indul a film, látnak gombafelhőt, megszakad a kapcsolat,stb.
csak azt is abbahagytam mert rohadt lassan indult a sorozat.

Van pár jó ötlet csak a sorozatokkal mindig nehéz megtalálni az egyensúlyt a tempóban. Ha gyors akkor sikeres lehet, csak ugye folytatni kell a pénz miatt és rétestészta lesz. Ha meg lassú akkor meg hamar otthagyja az ember.